adl adl

Beleške tim

442 Articles

Osnivač i urednik Beleški. Veruje u znanje i napredak. Info zavisnik, voli ekonomiju i IT. Student ekonomskog fakulteta u Beogradu. Hronično boluje od nedostatka vremena. Obožava automobile, putovanja, gedžete, arhitekturu.

129 Articles

Kolumnista u pokušaju, svojim tekstovima pokušaće da vas informiše i zabavi :) Student Ekonomskog fakulteta. Snagu i pozitivnu energiju crpi iz putovanja, izlazaka, druženja sa prijateljima.

119 Articles

Diplomirani menadžer bezbednosti i master student smera životne sredine na Geografskom fakultetu u Beogradu, koji se bavi Internet marketingom (pre svega izrada SEO sadržaja), zatim pisanjem članaka, rep muzikom i volonterskim radom. Moto kojim se vodi je: "Uvek imaš izbor".

69 Articles

Student četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Kreativac i idealista. Veruje da je privilegija života biti svoj i stoga nastoji da ne korača kroz isti gubeći sopstveni identitet. Slobodno vreme posvećuje Den Braunu.

44 Articles

Osim za igrice, kompjuter joj služi i za montažu filmova. Ova zaljubljenica u srpski jezik i istoriju, na društvenim mrežama (gde je možete naći u svako doba) poznatija je kao "grammar nazi", pa je tako i dobila mesto lektora.

41 Articles

Made in 1991. Student na EKOF-u, obožavalac fotografije, dizajna, IT-a. Apsolutno veruje da je život prihvatanje svih dobrih prilika koje nam se pružaju, poštovanje uspomena i učenje na sopstvenim greškama.

33 Articles

-500 gr. racionalnosti -3 kašike introvertnosti -2 kašike ekstrovertnosti -parče lenjosti(inovativnosti) -3 dl kreativnosti -prašak za kijanje na sunce. Pospeti upornošću i peći 4 do 5(pre će biti) godina na Ekonomskom fakultetu.

31 Articles

Student Fakulteta organizacionih nauka i Google Student Ambassador. Ima visoka očekivanja, česte promene raspoloženja i online prebivalište.

21 Articles

Global Talent je globalni program plaćenih praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za internacionalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija na svetu. Učesnici programa imaju priliku da rade u oblastima marketinga, informacionih tehnologija, obrazovanja i drugih.

1 2 3 6