adl adl

Beleške tim

442 Articles

Osnivač i urednik Beleški. Veruje u znanje i napredak. Info zavisnik, voli ekonomiju i IT. Student ekonomskog fakulteta u Beogradu. Hronično boluje od nedostatka vremena. Obožava automobile, putovanja, gedžete, arhitekturu.

129 Articles

Kolumnista u pokušaju, svojim tekstovima pokušaće da vas informiše i zabavi :) Student Ekonomskog fakulteta. Snagu i pozitivnu energiju crpi iz putovanja, izlazaka, druženja sa prijateljima.

118 Articles

Diplomirani menadžer bezbednosti i master student smera životne sredine na Geografskom fakultetu u Beogradu, koji se bavi Internet marketingom (pre svega izrada SEO sadržaja), zatim pisanjem članaka, rep muzikom i volonterskim radom. Moto kojim se vodi je: "Uvek imaš izbor".

68 Articles

Student četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Kreativac i idealista. Veruje da je privilegija života biti svoj i stoga nastoji da ne korača kroz isti gubeći sopstveni identitet. Slobodno vreme posvećuje Den Braunu.

43 Articles

Osim za igrice, kompjuter joj služi i za montažu filmova. Ova zaljubljenica u srpski jezik i istoriju, na društvenim mrežama (gde je možete naći u svako doba) poznatija je kao "grammar nazi", pa je tako i dobila mesto lektora.

41 Articles

Made in 1991. Student na EKOF-u, obožavalac fotografije, dizajna, IT-a. Apsolutno veruje da je život prihvatanje svih dobrih prilika koje nam se pružaju, poštovanje uspomena i učenje na sopstvenim greškama.

31 Articles

Student Fakulteta organizacionih nauka i Google Student Ambassador. Ima visoka očekivanja, česte promene raspoloženja i online prebivalište.

27 Articles

-500 gr. racionalnosti -3 kašike introvertnosti -2 kašike ekstrovertnosti -parče lenjosti(inovativnosti) -3 dl kreativnosti -prašak za kijanje na sunce. Pospeti upornošću i peći 4 do 5(pre će biti) godina na Ekonomskom fakultetu.

21 Articles

Student Ekonomskog fakulteta u Beogradu, smer marketing. Smatra da niko od nas nije rođen kao pobednik ili gubitnik, ono smo što sami od sebe napravimo. Ljubitelj dobrih knjiga i teških filmova, neplaniranih putovanja i dobre hrane, zaljubljenik u Hamburg.

1 2 3 4