15. put u Beogradu: JobFair19 — Kreiraj svoju budućnost!

JobFair19, sa dobro poznatim sloganom: “Kreiraj svoju budućnost!” je sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodnomatematičkih fakulteta. Ove godine održava se jubilarni petnaesti put, 4. i 5. novembra u zgradi Tehničkih fakulteta u Beogradu.

Organizatori JobFair-a su: Istek – Lokalni komitet Beograd i BEST – Lokalna grupa Beograd. Sajam poslova i praksi povezuje studente sa kompanijama, a na njemu studenti volonteri pomažu kolegama da dobiju šansu za zaposlenje. 

Svaki učesnik sajma ima priliku da učestvuje u propratnim sadržajima i dobije više od same šanse za karijerni napredak – jedinstvenu priliku za lični i profesionalni razvoj. Osim što ovako pomaže pojedincima da započnu ili unaprede karijeru, JobFair-u je dugoročni cilj da smanji nezaposlenost i zadrži stručni kadar u zemlji. 

JobFair 2019 - Sajam za karijeru, posao i praksu

Direktnim kontaktom sa poslodavcima do karijernog razvoja

JobFair je sajam koji služi kao posrednik između kompanija i studenata, te povezuje stručni kadar sa poslodavcima. Direktnm kontaktom sa poslodavcima studenti imaju priliku da upoznaju kompanije iz prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka, te saznaju više o njihovom funkcionisanju i neophodnim znanjima i veštinama koje su neophodne kako bi se došlo do zaposlenja. 

Ovako studenti i diplomci odlično stiču i uvid u aktuelnu tržišnu potražnju. Oni na Sajmu imaju i priliku da učestvuju u pravom razgovoru za posao i seminaru profesionalnih veština pod nazivom “LevelUp – podigni nivo svojih veština”. 

Interesovanje za JobFair sve veće

Nema sumnje da Sajam ima velikog uticaja na dalji karijerni razvoj studenata i pruža im mogućnost da se LevelUp-uju u profesionalnom smislu, što dokazuje i sjajna reputacija koju je JobFair sticao tokom svog uspešnog održavanja u poslednjih 15 godina.

Dvesta kompanija do sada se predstavilo na Sajmu studentima i diplomcima, a posetilaca koji su ga obišli je ogroman broj – oko 5,5 hiljada! Ove godine se očekuje još veći broj, jer je interesovanje studenata za JobFair sve veće! 

Organizatori Sajma su dve studentske, neprofitne i apolitične organizacije, a JobFair19 – Kreiraj svoju budućnost, uživa i punu podršku Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. 
Više informacija pronađite na oficijelnoj platformi Sajma: www.jobfair.rs. Iskoristite šansu i LevelUp-ujte se – kreirajte svoju budućnost uz JobFair!

Podeli