AIESEC business day

Pod sloganom Budućnost stiže, dočekaj je spreman, u periodu od 10. do 12. aprila 2013. godine u Beogradu, održaće se konferencija pod nazivom „AIESEC business days”, u organizaciji AIESEC-a.

Aiesec business day

Konferencija se održava po drugi put i za cilj ima da studentima približi ključne teme savremenog poslovanja, olakša im prve korake u karijeri kroz niz predavanja i radionica, i omogući im povezivanje sa predstavnicima kompanija.

Delegati će moći da odaberu jednu od 4 oblasti: marketing, menadžment ljudskih resursa, finansije i preduzetništvo, o kojima mogu da saznaju najnovije trendove, i šta je to što će u narednom periodu biti aktuelno u ovim oblastima.

Osnovna ideja i cilj ovog projekta su da studente upozna sa predstavnicima kompanija, nevladinih organizacija i akademskog sektora koji mogu da im daju uvid u realne poslovne situacije u okviru izabrane oblasti i posavetuju ih kako da se u ovim situacijama snađu.

U okviru dela projekta koji se zove “Company Circles” učesnicima će biti pružena šansa da bliže porazgovaraju i raspitaju se o mogućnostima koje ove kompanije pružaju. Osim toga, na Fakultetu organizacionih nauka će pre samog projekta biti realizovane i dve tribine – „Tips & tricks u prodaji” i „Kako upravljati ličnim finansijama”.

Osim purženog znanja i osnovnih smernica, cilj projekta jeste i da motiviše studente da se dalje usavršavaju u nekoj od ovih oblasti. Konferencija je namenjena svim studentima.

Iskoristite jedinstvenu priliku, prijavite se za učešće na seminaru i počnite sa prikupljanjem praktičnih znanja koja će vam sutra predstavljati značajnu konkurentnu prednost.

Na projektu će ušestvovati neke od najznačajnijih kompanija u Srbiji u pomenutim oblastima, kao što su: KPMG, PwC, Human Synergistics, PSTech, Konsalting Aktiv, EOS i Matrix.

Aplikaciju za prijavu i dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na sajtu.

Podeli