AIESEC Case Challenge – Takmičenje u izradi studija slučaja!

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave za učestvovanje na radionicama iz oblasti marketinga i finansija u okviru projekta AIESEC Case Challenge!

U periodu od 19.februara, kada će biti prva radionica, pa sve do 13.marta biće održano 8 radionica, svake nedelje po jedna iz oblasti marketinga i jedna iz oblasti finansija. Radionice će držati eminentni stručnjaci i predavači iz pomenutih oblasti, a otvorene su za sve zainteresovane studente i moguće je prijaviti se na više radionica.

Na sledećem LINK-u u narednom periodu možete naći detaljnije informacije o svakoj od radionica i prijaviti se na one koje Vas zanimaju, a takođe na istom mestu pratite aktuelna dešavanja u okviru projekta AIESEC Case Challenge.

Radionice koje će se realizovati predstavljaju uvod za najvažniji dan projekta – „ACC GRAD“ koji podrazumeva 3 konferencije na temu marketinga, finansija i društveno odgovornog preduzetništva. Konferencije će se istovremeno održati 14. marta u Kulturnom centru GRAD, na Ekonomskom fakultetu i u hotelu „Astorija“ i predstavljaće početak takmičenja u izradi studija slučaja za kompanije koje su učesnice projekta, kao što su „IDEA“ i „Delhaize“.

Studije slučaja daju mogućnost studentima da steknu iskustvo i uvid u tok i rad preduzeća. Poslednjih godina na mnogim svetskim univerzitetima studije slučaja oblikuju kvalitetne pojedince razvijajući im osećaj za kritičko razmišljanje uz analiziranje realnih problema i timski rad.

Pobednici ovog takmičenja će kao nagradu osvojiti PRAKSU u kompaniji za koju su rešavali „case“.

Podeli