AIESEC Case Challenge – ACC GRAD!

Ako te zanimaju marketing ili finansije, onda te pozivamo da budeš deo projekta AIESEC Case Challenge! Učestvuj u velikom takmičenju rešavanja studija slučaja, budi najbolji i osvoji praksu!

cover-Rex

AIESEC Case Challenge je projekat koji predstavlja takmičenje u izradi studija slučaja iz tri oblasti – marketinga, finansija i socijalnog preduzetništva. Početak takmičenja je „ACC GRAD“ koji podrazumeva istovremeno održane 3 konferencije i predstavljanje studija slučaja, i to na sledećim lokacijama:

EKONOMSKI FAKULTET – FINANSIJE
KULTURNI CENTAR GRAD – MARKETING
KULTURNI CENTAR REX – SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO

14. marta na konferencijama u okviru „ACC GRAD“-a imaćete priliku da čujete prezentacije studija slučaja od strane kompanija „IDEA“ i „Delhaize“. Na sledećem linku prijavite se za prisustvo na jednoj ili obe konferencije iz oblasti finansija i marketinga:

PRIJAVE ZA ACC GRAD

Nakon održanih konferencija, otvoriće se PRIJAVE ZA SAMO TAKMIČENJE i moći ćete da se prijavite za konkretnu studiju slučaja kao učesnik AIESEC Case Challenge projekta.

Iz oblasti marketinga i finansija takmičari će u tročlanim timovima raditi na izradi studija slučaja za kompanije „IDEA“ i „Delhaize“. To će im omogućiti sticanje kvalitetnog praktičnog iskustva, uvid u tok i rad vodećih kompanija na našem tržištu, razvijanje kritičkog razmišljanja kroz rešavanje realnih problema, razvijanje veština rada u timu, kao i značajno iskustvo koje svim takmičarima kasnije može pomoći u daljem usavršavanju. Najbolji timovi koji budu proglašeni za pobednike, kao nagradu osvojiće praksu u kompaniji za koju su rešavali „case“.

Polaznici Social Business akademije će takođe počev od 14. marta individualno izrađivati svoje biznis planove, a najbolji plan će imati velike šanse da pomoću apliciranja fondacijama stekne sredstva za pokretanje sopstvenog biznisa po osnovu pobede na takmičenju.

Kao pripremu za samo takmičenje, projekat AIESEC Case Challenge organizovao je pripremne radionice iz oblasti marketinga i finansija za sve ambiciozne i zainteresovane studente. Radionice se održavaju u periodu od 19. februara do 13. marta. Studenti imaju priliku da se prijave za radionicu za koju su zainteresovani, a prijave i sve informacije o projektu mogu se naći na sledećem linku:

PRIJAVE ZA RADIONICE I INFORMACIJE O PROJEKTU

Podeli