AIESEC otvara prijave za nove članove!

AIESEC te poziva da se izdvojiš iz mase i svojim idejama pokreneš stvari na bolje! Ako si svestan da diploma ne otvara sva vrata, ako želiš da radiš na samoostvarivanju, ličnom i profesionalnom razvoju, ako za tebe ne postoje granice među kulturama i spreman si za nove izazove, onda je ovo prava prilika za tebe.

Aiesec prijava

Studentska organizacija AIESEC Srbija je deo globalne mreže studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću studentsku organizaciju. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladim ljudima jedinstvenu priliku za lični i profesionalni razvoj.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, ljudskih resursa, prodaje i projektnog menadžmenta, novi članovi imaće priliku da razvijaju svoje sposobnosti i istražuju sopstvene potencijale. Cilj funkcionisanja ove organizacije je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, te da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika. Šta sve pruža članstvo u najvećoj organizaciji vođenoj od strane studenata, možeš da pročitaš iz prve ruke, na sledećem linku!

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da popuniš prijavu do 27.01.2016. nakon čega će te kontaktirati lokalna kancelarija radi daljeg procesa selekcije. Započni kreiranje svoje budućnosti – postani član AIESEC-a!

Podeli