Avantura o kojoj svet priča #canyoumakeit16

U utorak 12. aprila u KST-u, ispratili smo početak najveće avanturističke trke na svetu „Red Bull – Can You Make It?“. Za samo 7 dana, 165 timova će koristeći Red Bull kao tarifu, pokušati da pređe više od 1000 kilometara, kako bi stigli na finalnu destinaciju.

KST Can you make it?

Ovaj izazov ne bi bio toliko zahtevan da učesnici na raspolaganju imaju svoje mobilne telefone, keš i kartice, ali u ovoj avanturi jedino što će imati jesu limenke najpopularnijeg svetskog energetskog napitka. Red Bull limenke učesnici menjaju za sve što im je potrebno tokom putovanja – hranu, smeštaj, transport do sledeće destinacije i ostale stvari koje putovanje čine nezaboravnim.

Timovi su startovali iz jednog od pet gradova – Barselona, Prag, Berlin, Firenca i Edinburg. Srbiju na ovom nesvakidašnjem takmičenju predstavljaju dva tima BadSisters iz Beograda i Hustle iz Jagodine koji su ka Parizu krenuli iz Velike Britanije. U nastavku vam predstavljamo predstavnike Srbije i pozivamo vas da ih podržite tokom takmičenja, jer im možete pomoći da pobede.

BadSisters – Can you make it?

One su urbane, zanimljive, harizmatične, šarmantne, and watch out world – one idu na pobedu u Parizu! Jelena, Natalija i Unja su članice ženske ekipe BadSisters koja će nam osvetlati obraz na proputovanju po Evropi. Kao jedan od zahtevnijih zadataka koji ih čeka je prelazak preko Lamanša, jer limenke Red Bulla moraju da zamene za karte za voz, brod ili avion.

„Nema lepšeg osećaja od onog kada prezentuješ svoju naciju. Odgovornost je velika, ali čim te izaberu, znači da su osetili tvoj kvalitet, što je razlog više da se trudimo da nikoga ne izneverimo i da, pre svega, sve dobro zabavimo“  izjavila je Unja pred polazak na put.

Bad Sisters Can you make it ?

Hustle – Can you make it?

Mušku ekipu koja će predstavljati našu zemlju na ovoj avanturi čine Jovan, Andrija i Petar. U Hustle Team-u nema mesta za tremu, tu je samo adrenalin! Sebe opisuju kao spremne, radoznale, borbene i istrajne Jagodince!

„Trenutno smo u fazi prikupljanja informacija o samim gradovima i lokalitetima, što kulturno-istorijskih, tako i urbanih mitova i zanimljivosti. Fizičke pripreme ne izostaju, jer će ovo svakako biti jedno naporno, ali i ispunjavajuće putovanje“ rekao je Jovan pre početka takmičenja.

HUSTLE Can you make it?

Konkurencija je ove godine velika. Da bi naši timovi pobedili neophodno je da ispune tri stavke:

  • Uraditi što više zadataka sa Red Bull liste avantura;
  • Stići na vreme na finalnu destinaciju;
  • Obezbediti što veću podršku gledalaca, što donosi bonus poene i uvećava verovatnoću za pobedu.

Zato vas pozivamo da podržite naše timove i olakšate im put do pobede! Od 12. do 19. aprila emisije posvećene takmičenju možete pratiti na www.redbull.tv .

Podeli