adl adl

BBICC – Najprestižniji svetski univerziteti ponovo u Beogradu

U Beogradu će se od 24. do 29. marta 2015. godine realizovati internacionalno takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – Belgrade Business International Case Competition.
Ovaj događaj, jedini ovog karaktera u jugoistočnoj Evropi, održaće se po treći put u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka i Srpske asocijacije menadžera i okupiti 12 timova iz celog sveta.

BBICC-takmicenje

Tokom 6 dana takmičenja, osim razmene iskustava iz struke, razvoja novih ideja i druženja, studenti iz celog sveta i njihovi univerzitetski profesori imaće priliku da upoznaju Beograd i srpsku kulturu.

Ključni trenutak za gostujuće studente iz Evrope, Azije, Australije i Amerike, biće rešavanje dve poslovne studije slučaja. Nakon toga, uslediće prezentovanje inovativnih rešenja pred stručnim žirijem, koji će kao i prethodnih godina, biti sastavljen od uglednih ličnosti iz privrede i sveta biznisa.

Jedan od gostujućih univerziteta jeste Wharton poslovna škola iz Pensilvanije sa reputacijom prve u svetu u kategoriji  biznis studija. Sa 20 istraživačkih centara, jedna su od najuspešnijih obrazovnih  institucija  na svetu.
Univerzitet McGill iz Kanade, koji broji dvanaest dobitnika Nobelove nagrade i obrazuje buduće svetske lidere iz polja nauke i biznisa, posetiće prestonicu po treći put za redom.
Medju njima, naći će se i prošlogodišnji pobednik Nacionalni Univerzitet u Singapuru.

BBICC-na-fonu

slika

Iskustvo člana trećeplasiranog  tima BBICC 2014. iz Porta:
„BBICC je sveukupno jedno obogaćujuće iskustvo, kako za naš lični razvoj i učenje, tako i za buduće karijerno napredovanje. “ Ines Rocha


Više informacija o događaju može se dobiti na zvaničnom sajtu www.bbicc.org

Podeli