Besplatna radionica digitalnog marketinga na IUS-u u Sarajevu

Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS) će 7. decembra biti domaćin radionice posvećene digitalnom marketingu, i tom prilikom će ugostiti istaknute stručnjake u ovoj oblasti, koji će sa prisutnima podeliti korisne savete i iskustva iz svog poslovanja.

Pročitajte ko su predavači, šta sve možete naučiti i prijavite se putem ovog linka.

Radionica digitalnog marketinga u Sarajevu

Radionica će iz perspektive digitalnog marketinga pružiti ključne odgovore neophodne savremenim biznisima, ali i svim drugim vidovima poslovanja i komuniciranja sa ciljnom grupom. Učesnici će u okviru potpuno besplatnog učešća imati priliku da bliže upoznaju trendove, alate i tehnike savremene marketinške scene, i to od onih koji su na njoj već decenijski prisutni. 

O digitalnom marketingu iz prve ruke – predavači i program

Predavači na radionici su Dušan Pilipović i Miloš Milovanović, istaknuti stručnjaci u oblasti digitalnog marketinga i web razvoja, iz beogradske agencije za digitalni marketing Avokado.

Na bazi konkretnih primera iz prakse, predavači će govoriti o važnosti prisustva biznisa na internetu, uz korisne savete, ideje i alate koji unapređuju taj nastup. 

Govoriće se i o načinima merenja ostvarenih rezultata, jer suština digitalnog marketinga upravo leži u mogućnosti da kroz ostvarene konverzije – bilo da su to posete, prodaja ili neki drugi vid konvertovanja – direktno unapredite vaše poslovanje ili poslovanje svoje kompanije.

Na ovoj radionici ćete se upoznati i sa osnovama i važnosti SEO – optimizacije za pretraživače, a ujedno ćete saznati zašto su Google Ads kampanje moćno sredstvo oglašavanja, i kako su Social Media i Email marketing postali važan oslonac digitalnog nastupa.

Ko može da učestvuje i kako se prijaviti?

Digitalni marketing više nije pitanje izbora, nego realna potreba u uslovima pokretanja i razvijanja biznisa. O tome svedoče sve usoešne kompanije čije se poslovanje u najvećoj meri odvija kroz različite kanale digitalnog marketinga, o čemu bi trebalo da se informišete ako sebe vidite u nekoj od njih. 

Prijave na radionicu su potpuno besplatne, i otvorene su za mlade od 18 do 27 godina, koji žele da unaprede svoje znanje iz digitalnog marketinga i tako povećaju svoje šanse za zaposlenje ili pokretnje ličnog biznisa. 

Možete se prijaviti popunjavanjem kontakt forme na zvaničnom sajtu Internacionalnog univerziteta u Sarajevu.

Organizator radionice IUS vas ohrabruje da se prijavite i učite od najboljih, a za učesnike su obezbeđeni ketering, piće i izuzetno kvalitetan program čija ćete iskustva moći da primenite i u praksi!

Podeli