Besplatna WordPress edukacija

Da li želite da “isprogramirate” sebi plaćenu praksu u velikoj internacionalnoj firmi? Maštate o pokretanju sopstvenog biznisa u Srbiji?

doit

AIESEC i EESTEC u saradnji sa Prelovac Media nude vam edukativni kurs iz oblasti informacionih tehnologija koji vam ovo omogućava. IT sektor je danas najperspektivnija industrijska grana u svetu, a zanimanja u ovoj oblasti najtraženija i najplaćenija. Zato Vas pozivamo da se prijavite za ove edukacije i tako pridružite inicijativi razvijanja preduzetničkog duha među studentima tehničkih fakulteta. Putem edukacija steći ćete neophodno znanje i mogućnost da odete na plaćenu praksu u inostranstvu koja će vam doneti važno iskustvo, veliki broj internacionalnih kontakata kao i znanje dovoljno za započinjanje sopstvenog biznisa.

Edukacije će se održavati jednom nedeljno, svake srede, u prostorijama Prelovac Media od 13. novembra do 18. decembra. Nakon selekcije najboljih 20 kandidata će pohađati kurs o WordPress Development-u. Kurs će držati iskusni programeri kompanije Prelovac Media i svi učesnici će dobiti sertifikate od AIESEC-a, dok će najboljim polaznicima biti uručen sertifikat sa potpisom Prelovac Media. Ceo kurs je besplatan dok je jedina neophodna kvalifikacija za apliciranje poznavanje PHP programskog jezika. Naučite nešto novo, prijavite se odmah na adresi https://podio.com/webforms/5926584/462243

Podeli