Upoznajte se sa preduzetništvom na “Biznis Modeling” radionici

Pod okriljem organizacije “Razlivalište” u ponedeljak 02. aprila u prostorijama beogradskog Startit centra održaće se radionica “Biznis modeling”, koja za cilj ima upoznavanje mladih sa konceptom društvenog preduzetništva. Pogledaj o čemu se radi i kako se prijaviti.

Biznis modeling radionica - Razlivalište

Radionica je koncipirana tako da se učesnici tokom prvog dela upoznaju sa raznim vrstama inovativnih biznis modela, koje će u budućnosti moći da primene u društvenom preduzetništvu. U drugom delu radionice će uz popunjavanje Biznis modela kanvas moći da primene naučeno, i da još preciznije razviju svoje ideje.

Ovaj događaj je zapravo deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje će poslužiti kao uvod i priprema za takmičenje Social Impact Award. Radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane, bez obzira na godine i iskustvo, a fokus je na potencijalu mladih da stvaraju promene.

“Biznis modeling” je samo jedna od radionica koje se sprovode u okviru ovog programa. Tu su i “Fabrika ideja” i “Biznis planiranje” radionice, kao i seminar “Laboratorija uticaja”. Ovde možete pogledati raspored i teme radionica.

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je zajednica mladih socijalnih inovatora koja transformiše svoje namere u akciju. Cilj je pružanje podrške mladima od 15 do 30 godina u razvoju društvenih preduzeća, koja se suočavaju sa najizazovnijim problemima našeg vremena.

Reč je o edukativnom programu i takmičenju ideja za mlade. Misija je da se kroz edukaciju, podršku i povezivanje promoviše duh društvenog preduzetništva.

Organizacija Razlivalište sprovodi ovaj projekat u saradnji sa Erste Bankom, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i StartitCentrima.

Svi koji su zainteresovani za prisustvovanje radionici, mogu se prijaviti popunjavanjem kratkog formulara.

Podeli