Blogomanija 2013

Blogomanija, kao regionalna konferencija posvećena ne samo blogu i blogovima, već kreiranju svih sadržaja na internetu, prošle godine održana je na Staroj Planini i na njoj je bilo više od 400 učesnika iz regije.

blogomanija-promo01

Druga po redu Blogomanija, pored samih blogova biće fokusirana na sadržaj. Na ovogodišnjoj blogomaniji kroz predavanja, radionice i panel diskusije predavači i panelisti govoriće o važnosti kvalitetnog sadržaja na Internetu.

Blogomanija 2013 održaće se na Kopaoniku, od 28. novembra do 1. decembra, a prijeve su već počele!

Organizatori preporučuju da se što pre registrujete, zbog ograničenog broja smeštaja sa povlašćenom cenom i očekivanim velikim interesovanjem, a prošlogodišnja posećenost je jasna osnova za to.

Kotizacija se ne plaća, a ona vam omgućava povlašćene cene smeštaja u aparmatnima Konaci ili hotelu Angella. Povlašćena cena iznosi 66eur po osobi za sva tri noćenja na bazi polupansiona.

I ove godine organizovan je prevoz Terra Travel kombijima, po ceni od 40eur za povratnu kartu iz Beograda, a dodatna pogodnost postoji za one koji dolaze iz drugih gradova regiona kroz koje Terra Travel vozi (Beč, Budimpešta, Zagreb, Rijeka, Ljubljana, Maribor, i drugi) koji će na vožnje do Beograda imati pravo na 10% popusta!

Kao i do sada predavači i panelisti će biti istaknuti stručnjaci u svojim oblastima. Neki od  su Sandra Simonović, Borislav Miljanović, Robert Čoban, Miloš Čirič, Krešimir Macan, Ivan Brezak Brkan, Zoran Baranac, Ivan Rečević, Jovan Protić, Raša Karapandža, Vladimir Vulić i drugi.

Na Kopaoniku vas čekaju i „Kraljevi sadržaja“ koji će vam kroz ležernu komunikaciju pričati o stvaranju zanimljivog sadržaja u okviru njihovih matičnih medija, a koji se viralno širi internetom. U kraljeve spadaju „Državni posao“, „The Book of Knjige“, „Njuz.net“, kao i Marko Somborac i Dragoljub Ljubičić – Mićko.

Ono što blogomaniju čini drugačijom, jesu „vannastavne“ aktivnosti kao što su večernji zabavni program, a kao sponzor Coca-Cola vas poziva da vreme provedete aktivno kroz turnir u basketu, kulganje, teretanu, jogu i zumbu, korišćenje SPA i Wellness centra, a spominju se i neka iznenađenja 🙂

Neka od dobro poznath imena širom neta garantuju kvalitet koferencije, tu su Zoran Torbica, izvršni direktor Ivan Minić i Miloš Maksimović koji je zadužen za odnose javnošću, na kraju su poručili:

U beogradskom hotelu Crystal prošlog meseca održan je #BlogomanijaUP kao najava konferencije Blogomanija’13 i njene službene stranice, možete pogledati fotografije na njhovoj fb stranici.

Ako se pitate zašto otići na blogmaniju, pogledajte naš prethodni teksto ovoj konferenciji!

Sve detalje možete videti na http://blogomanija.me stranici, a tu je i event stranica pa se možete „upisati“.

Podeli