Blogomanija Fashion & Beauty je must go ovog juna!

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna 2016. godine, u hotelu Habakuk u Mariborskom Pohorju. Konferencija će se baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty i lifestyle industrije.

Blogomanija

Kad govorimo o Blogomaniji ne mislimo isključivo na blogove. Blog je samo jedan od načina komunikacije i plasiranja informacija ciljnim javnostima. Youtube, Instagram, Vine i Snapchat su vrlo brzo dostigli planetarnu popularnost zahvaljujući svojim karakteristikama da na brz i efikasan način dopru do ciljne publike i omoguće milionske preglede. Petar Vasić, stručnjak za marketing na društvenim mrežama, je početkom godine najavio dolazak Snapchata na prvo mesto najpopularnijih medija. „Ako se opet budemo videli za godinu dana, verujte mi da će 99% vas imati nalog na ovoj društvenoj mreži“, izjavio je Vasić na Studentskom privrednom forumu

Blogomanija Fashion & Beauty će ove godine okupiti marketing, digital i PR stručnjake, novinare, studente, ljubitelje lepote, mode i dizajna, kao i sve ambiciozne i samostalne mlade ljude koji žele da ulažu u sebe i svoje znanje.  Program konferencije Blogomanija Fashion & Beauty je osmišljen tako da odgovori na pitanja onih koji žele da se ostvare u pomenutim oblastima – putem panel rasprava, predavanja i radionica, koje će voditi najuspešniji u svojim pozivima. Preko 100 predavača će izlagati tokom četiri dana trajanja konferencije. Neki od njih su:

  • Predsednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat,
  • TV voditeljka i blogerka Hana Hadžiavdagić Tabaković,
  • Lifestyle blogerka i novinarka Branislava Antović,
  • Travel blogerka Ella Dvornik,
  • Stilistkinja Vanja Pantin,
  • Modna blogerka Sendi Skopljak,
  • Osnivač najvećeg Youtube skeč kanala na Balkanu, Milan Inić – Yasserstain,
  • Tviteraš Milan Vučićević – Nichim Izazvan itd.

Ekipa koja stoji iza konferencije ima višegodišnje iskustvo u organizaciji, marketingu, PR-u i digitalu, ali je s druge strane, iskreno uzbuđena što je u poziciji da na jedan nov i drugačiji način omogući svim zainteresovanim stranama da nauče nešto novo, predaju, izlažu, prezentuju svoj brend ili jednostavno učestvuju u fenomenalnoj zabavi i neformalnim druženjima, generišući značajne kontakte koji su veoma bitni kada su online pitanja u fokusu.

Prijave su otvorene od 11. aprila. Za sva pitanja i informacije kontaktirajte organizatore preko zvaničnog sajta Fashion & Beauty Blogomanija. Rezervišite svoje mesto na vreme!

Podeli