Bogati ukrajinski studenti pucali na ljude iz dosade

Bogati ukrajinski studenti poznati kao bahati klinci Instagrama, koji znaju šta će da rade sa novcem kog imaju previše, pa se „zabavljaju” na veoma čudne načine. Neki prosipaju šampanjac, pale pare, dok neki pucaju na ljude. Pročitajte da li je pištolj bio pravi, i kakvu su kaznu dobili.pistolj

Student pucao iz pravog pištolja

Snimak koji je šokirao sve pojavio se na društvenim mrežama, a na njemu se vidi student koji ispaljuje dva metka ka ulici na kojoj šetaju ljudi, a jedan metak ka krošnji od drveta. Takođe, na snimku se vidi da momak koji puca nema nikakav problem sa tim, niti vidi nešto loše u tome što je neko mogao da strada.

Ovaj student je i ranije imao slične akcije, pa ovo nije jedini njegov ispad. Na društvenim mrežama se hvalio fotografijama na kojima sa pištoljem stoji ispred dekanata univerziteta u Harkovu.

Kazna za studente – kućni pritvor

Ni u jednom incidentu niko nije povređen, ali svi studenti koji se vide na snimku su trenutno u kućnom pritvoru. Optužnica protiv njih je podignuta, pa ukoliko budu osuđeni mogu da dobiju od tri do sedam godina zatvora po optužbi za huliganizam uz upotrebu vatrenog oružja.

Ovaj ukrajinski student nije jedini koji je imao ovakav ispad, bogata ukrajinska naslednica oligarha iz Ukrajine ubila je pet osoba kolima, dok je veliki broj prolaznika povredila, jer se nije zaustavila na crvenom svetlu na semaforu.

Otac brani svoju naslednicu

Bogati otac hteo je da kupi slobodu svoje ćerke tako što je porodici žrtava ponudio novčanu naknadu. Suđenje se još nije završilo, ali mnogi vlogeri već izražavaju zabrinutost da će ona biti oslobođena zbog bogatstva svoga oca.

On je pokušavao da izazove sažaljenje kod javnosti izjavom da njegova ćerka nije ništa jela 24 sata. Svoju ćerku brani time da je za nesreću kriv drugi vozač koji je udario njegovu ćerku.

Sudija na prvom saslušanju nije želeo da odobri puštanje uz kauciju iako je studentkinja neutešno plakala.

Podeli