BYF i CEO konferencija – Najveći karijerni događaj za mlade!

U Beogradu će se 20. i 21. aprila u prostorijama Doma Sindikata održati Belgrade Youth Fair (BYF) i CEO konferencija. Čitav program trajaće od 10 do 17 časova i sastojaće se iz sajamskog i konferencijskog dela.ceo

Ova dva događaja okupiće najuspešnije kompanije u zemlji i regionu. Cilj manifestacije je da se mladima omogući da se povežu sa različitim kompanijama, kao i da im se pruži prilika da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge. Pored ovoga, učesnici će moći da se prijave i na različite programe praksi i zapošljavanja.

Želja organizatora BYF i CEO konferencije – studentske organizacije Ekof Media Group – je da omoguće mladima da se povežu sa uspešnim ljudima koji će ih motivisati na karijerno usavršavanje i napredovanje, kao in a proaktivan pristup preduzetništvu.

Mladima će biti pružena šansa da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i da usvoje nova znanja i veštine. Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na mail cv@youthfair.rs, koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

Dakle, ukoliko želiš da budeš deo ove manifestacije i da:

  • direktno komuniciraš sa menadžerima za zapošljavanje u najvećim kompanijama u Srbiji,
  • dobiješ mogućnost za praksu ili posao,
  • naučiš kako da se zaposliš na željenoj poziciji i učestvuješ u radionicama,
  • čuješ kako da se zaposliš na željenoj poziciji i učestvuješ na radionicama,
  • čuješ kako napredovati od najuspešnijih  ljudi iz Srbije,
  • za sve dobiješ sertifikat i brojne poklone,

prijavi se i obezbedi svoje mesto na najvećem karijernom događaju za mlade!

Podeli