Career Days – Napravi korak napred za svoju karijeru!

Međunarodna, studentska organizacija AIESEC tradicionalno organizuje svoj najpoznatiji projekat ‘’Career Days’’ 20. godinu za redom. Ideja projekta jeste rešavanje problema nezaposlenosti kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Realizacija projekta počinje 18. marta i obuhvata tri odvojena, ali međusobno povezana segmenta – Career Perspective, Career Insight i Career Launch.

oglas

Jedan od tri segmenta, Career Perspective, pruža studentima svih godina priliku da prisustvuju četvorodnevnim edukacijama gde će moći da čuju niz praktičnih saveta koji će im omogućiti lakši put do posla i uspešne karijere. Samo neke od tema izlagača biće kako se piše CV, kako imati ubedljiv razgovor za posao, planiranje karijere, značaj efikasne komunikacije i mnoge druge stvari koje inače ne bi mogli da čuju u ustanovama formalnog obrazovanja.

Događaj Career Perspective održaće se 18, 20. i 21. marta u prostorijma opštine Vračar i 19. marta u prostorijama opštine Savski venac. Budući da omogućava sticanje znanja i veština potrebnih za dalji intelektualni i praktični razvoj, Career Perspective je pogodna prilika za svakog studenta koji želi nešto više da nauči. Neki od predavača koje će učesnici projekta moći da čuju su: Darko Marković, podpredsednik kompanije “Koncepti za život”, Katarina Acević i Marija Stevanović iz kompanije “IDEA”, Dragan Vojvodić, trener netradicionalne prodaje, glumac Marko Stojanović i mnogi drugi. Ako želite da prisustvujete na ovom događaju, prijavite se na linku ispod:

Career Perspective – PRIJAVA

Na samom događaju, studenti će imati priliku da se upoznaju sa „Global Talent” programom stručnih poslovnih praksi u inostranstvu. Ovaj program pruža priliku rada u struci, primenu znanja stečenog na fakultetu i preduzimanje prvih koraka u budućoj karijeri. Radom u internacionalnom okruženju, stiče se mogućnost upoznavanja sa kulturom, običajima i tradicijom zemalja, usavršavanja jezičkih sposobnosti i kasnije implementacije inovativnih metoda i inicijativa po povratku u Srbiju.

Detaljnije informacije o Career Days projektu možeš da nađeš na zvaničnom sajtu:

www.careerdays.rs

Ukoliko si zainteresovan/a za učešće na projektu i sticanje novih veština, možeš se prijaviti na sledećem linku:

www.careerdays.rs/ostavi-cv/

Podeli