Ceo život u košulji? NE JA!

Start-ap tribina koja će vam dati odgovore na mnoga pitanja koja ste sebi postavili, ako ste planirali da pokrenete svoju firmu. Tribinu organizuje SPEKOF uz podršku mladog domaćeg start-apa Loyalster. Pokupite informacije iz prve ruke, ono što ćete čuti ne nalazi se u udžbenicima!

ceo-zivot-u-kosulji-ne-ja

Većina fakulteta u Srbiji okrenuta je osposobljavanju kadrova da slede ideje velikih koriporacija iako se dobro zna da su mala i srednja preduzeća okosnica ekonomije svake države. Sve češće stvaranje ideja na nivou individualnog navodi na otvaranje sopstvenih firmi, na zapadu zvanih “StartUp”. Ovo svakako zahteva i podršku države i razne olakšice po pitanju stvaranja novih pravnih lica.

Često, samoinicijativno otvaranje novih firmi u formi start-apova pokreće ljude na neki nov način rada. Žrtvovanje zarad uspeha vaše firme je drugačije od bilo kog drugog rada. Pregovori sa investitorima ili marketing bez budžeta koje velike korporacije imaju svakako je mnogo veći izazov.

Zanimljivost ove teme prepoznata je i na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, stoga Studentski Parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu uz podršku mladog start-apa Loyalster organizuje start-ap tribinu “Ceo život u košulji? NE JA!” gde će se njeni učesnici pozabaviti pitanjima kao što su:

Šta se desi kada imate dobru poslovnu ideju i želite sa nekim da je ostvarite. Gde prvo da idete? Sa kim da pričate? Kakvo pravno lice da osnujete? Kako da uspete bez velikog početnog kapitala? Kako nabaviti investiciju da vaša firma dovoljno dugo poživi, da njen kvalitet bude prepoznat na tržištu?

Sve su ovo pitanja sa kojima se start-apovi širom sveta bore, pa i kod nas. Iskoristite priliku da čujete odgovore na ova pitanja i nađete način da realizujete svoju ideju!

Tribina će se održati na Ekonomskom fakultetu, ulica Kamenička 6, 20.12.2012. u sali 10, sa početkom u 14 časova.

Predavači i učesnici tribine biće:

Vukašin Stojkov @StartIt Startit

Mlađan Antić @Taksiko Taksiko

Miloš Žikić @Loyalster Loyalster

Vladimir Koprić @InterAktivni Intreraktivni Bukvar

Vladimir Nikolić @Limundo Limundo

Podeli