Dani prakse po peti put na FON-u!

Na Fakultetu organizacionih nauka će se 8. i 9. maja održati jubilarni, peti po redu Dani prakse!

dani prakse 2017 fon

Dani prakse su zamišljeni kao projekat namenjen studentima koji su u potrazi za praksom. Čitav događaj će se sastojati iz četiri dela:

  1. Sajam kompanija;
  2. CV klinika;
  3. Panel diskusija;
  4. Takmičarski deo.

Evo šta podrazumevaju Dani prakse

Sajam kompanija je deo zamišljen kao mesto gde će studenti imati priliku da se upoznaju sa vodećim kompanijama iz različitih sfera poslovanja. Preduzeća – učesnici će se truditi da na najbolji način predstave svoje programe praksi i da odgovore na sva pitanja u vezi sa sticanjem radnog iskustva kod njih.

CV klinika podrazumeva da će studenti na licu mesta moći da se posavetuju sa potencijalnim poslodavcima o tome kako bi trebalo da izgleda njihov CV.

Panel diskusija na temu „Praksa – prvi korak ka uspešnoj karijeri“ će se održati 8. maja sa početkom u 18 časova. Delegati će imati priliku da se upoznaju sa najvažnijim kriterijumima pri odabiru kandidata, mogućnostima za uspostavljanje stalnog radnog odnosa, kao i sa značenjem praksi za budući rad. Prijave za panel diskusiju će biti otvorene na sajtu Saveza studenata FON-a od 3. maja.

Takmičarski deo podrazumeva učešće delegata u edukativnim radionicama koje će ih pripremiti za test – proces selekcije, čime će sebi obezbediti praksu, trening ili posetu jednoj od najvećih kompanija. Na samom takmičenju će učestvovati kompanije Sitel, NetCast i Nelt.

Dakle, ponesi svoj CV 8. i 9. maja i iskoristi šansu!

Podeli