Posetite Digital Day 2017 u Beogradu

Sedma po redu, konferencija Digital Day 2017, održaće se za 7 dana, 16. maja u prostorijama Doma Omladine u Beogradu!

Digital day 2017

Najveća i najznačajnija konferencija u regionu, ove godine pod nazivom Connected Shopper, u glavnom fokusu ima pokretače i izazove sa kojima se susreću kompanije koje aktivno učestvuju u trgovini putem interneta. 

Konferencija je edukativnog karaktera i na njoj će govoriti predavači sa razvijenih tržišta i iz uspešnih kompanija. Digital Day je prilika da posetioci saznaju više o digitalnom marketingu, Internet trgovini putem društvenih mreža i mobilnih uređaja, ali i integraciji online okruženja i fizičkih mesta prodaje.

Posetioci će moći da se upoznaju sa aktuelnim industrijskim trendovima, najboljim metodama, praksom i iskustvima uspešnih iz oblasti e-trgovine. Pored predavanja, u programu su i paneli u kojima će učestvovati eminentni stručnjaci iz zemlje i regiona.

Digital Day 2017 – Connected Shopper okupiće eksperte iz industrije koji će podeliti svoja znanja i iskustva. Čitav koncept konferencije odnosi se na e-Commerce. U okviru toga, predavanjima i panelima biće obuhvaćene i sledeće teme: optimizacija konverzija, Big Data u marketingu, digitalna transformacija… Među predavačima su i Katarzyna Paliwoda iz kompanije Facebook i Jonathan Francis iz Google kreativnog tima i mnogi drugi domaći i strani stručnjaci.

Među domaćim predavačima imaćemo priliku da čujemo Ivana Minića, Lazara Džamića i mnoge druge stručnjake, a još neke od firmi iz kojih svi oni dolaze su: The Economist, Telekom Srbija, Telenor Srbija, Mozzart, EACA, Pink, Canopy, GfK, Degordian, Moja Pijaca, KupujemProdajem i mnoge druge.

O organizatoru

Konferenciju organizuje IAB Srbija, udruženje koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji. Deo globalne IAB mreže i član IAB Europe. IAB Srbija je u potpunosti posvećen konstantnom razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog tržišta, pružanjem adekvatnih edukativnih sadržaja svim zainteresovanim stranama, omogućavanjem veće transparentnosti tržišta i promocijom evropskih IAB vrednosti na lokalnom nivou.

Prijava za digital day 2017

Konferencija će se održati 16. maja 2017. godine u Domu omladine Beograda. 

Informacije o ostalim predavačima, sve dodatne informacije i kupovinu karata možete obaviti na zvaničnom sajtu konferencije, a sva aktuelna dešavanja i novosti možete pratiti putem Facebook stranice.

Karte možete poručiti preko zvaničnog sajta Konferencije.

Podeli