“Digitalna karijera” stiže u Beograd

Nacionalni projekat #DigitalnaKarijera ulazi u svoju ovogodišnju završnicu konferencijom u Beogradu, koja će se održati 30. oktobra na Ekonomskom fakultetu, sa početkom u 14 časova. Nakon četiri uspešne konferencije održane u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici, Netokracija Srbija edukaciju mladih nastavlja i u glavnom gradu, gde će se govoriti o budućnosti tržišta rada i digitalnom poslovanju.

Digitalna karijera konferencija u Beogradu

Konferencija će okupiti renomirane predavače koji će pružiti uvid u veštine i alate neophodne za poslovanje unutar digitalne ekonomije, koja predstavlja perspektivnu budućnost ove profesije. Projekat je dosada obuhvatio oko 400 mladih ljudi koji su zainteresovani kako za ekonomski, tako i za druge aspekte digitalnog poslovanja.

Raznovrsne digitalne profesije u samo jednom danu

U okviru četveročasovnog programa, učesnici će imati priliku da slušaju devet uspešnih profesionalaca čija je misija da upoznaju prisutne sa digitalnim tržištem.

Predstavnice Infostud grupe, Marija Cvjetković i Tamara Prodanović, približiće studentima način na koji funkcioniše jedna od najvećih Internet kompanija u Srbiji i web sajtovi uopšteno. O tome “Kako postati digitalac za 9 dana” u Kragujevcu su govorili Miloš Skokić i Goran Jankuloski iz kreativne agencije ŽIŠKA, a svi prisutni u Beogradu će takođe imati mogućnost da upoznaju digitalni marketing iz ugla ovog dvojca.

Aleksandar Stojić, predstavnik kompanije Philip Morris International, približiće učesnicima početne pozicije u različitim sektorima velike korporacije, dok će Ana Šiljković govoriti o razvoju digitalnih proizvoda i razvoju jednog domaćeg startapa koji je nedavno kupljen od strane Facebook-a. Završnica konferencije će se održati kroz veliki panel “Karijerni razvoj u digitalno doba”, gde će učesnici imati priliku da postavljaju pitanja o digitalnoj industriji predstavnicima velikih kompanija: Addiko Bank, Delhaize Srbija i FishingBooker.

Svi učesnici dobijaju elektronske sertifikate

Povodom završne konferencije velikog projekta “Digitalna karijera”, direktor Netokracije u Srbiji Marko Mudrinić je izjavio:

Konferencije koje smo realizovali do sada zasute su velikim brojem pozitivnih komentara učesnika, što nam je postavilo visok standard kvaliteta za događaj u Beogradu. Program koji smo pripremili ostavlja veliki prostor za studente i njihova pitanja, budući da mu je osnovna karakteristika raznolikost oblika digitalnog poslovanja, te se nadamo da će ovaj događaj imati još veću interaktivnost i nadmašiti naša očekivanja.

Sve učesnike po završetku očekuje elektronski sertifikat. Učešće je potpuno besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijavljivanje obavezno. Prijavu možete popuniti na web stranici digitalnakarijera.rs ili na Facebook Event-u. Dobrodošli na EKOF!

Podeli