EESTEC Open Day – Beograd postaje centar inovacija!

EESTEC LC Beograd ove godine organizuje EESTEC Open Day – evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja, koji će na jednom mestu okupiti studente i predstavnike vodećih univerziteta i kompanija iz oblasti elektrotehnike i računarstva. Ovim putem vas pozivamo na EESTEC Open Day, koji je zakazan za 13. april na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

EESTEC Open Day

EESTEC LC Beograd je ogranak Udruženja studenata elektrotehnike Evrope od 2000. godine i trenutno je, sa svojih više od 250 članova, jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih lokalnih komiteta u Evropi. Od osnivanja do danas, ovo udruženje je organizovalo više desetina projekata i događaja, sa ciljem da domaćim i stranim studentima pruži priliku za lično i profesionalno usavršavanje.

slika

,,Posle Minhena, Atine i Madrida čast nam je što će se ovakav stručan sajam obrazovanja i zapošljavanja održati i u Beogradu. Elektrotehnički fakultet će 13. aprila postati mesto na kojem će svi zainteresovani studenti moći da uspostave direktan kontakt sa kompanijama i univerzitetima koji uspešno posluju i rade širom Evrope, kao i da se informišu o mogućnostima prakse, zaposlenja ili nastavku studiranja”, ističe Katarina Jezdimirović član organizacionog odbora Udruženja studenata elektrotehnike Evrope.

EESTEC Open Day – evropski sajam obrazovanja i zapošljavanja, predstavlja najveću i najposećeniju međunarodnu konferenciju ovog Udruzenja, koje ove godine u Beogradu obeležava 30 godina svog postojanja. Sajam obrazovanja i zapošljavanja okuplja predstavnike kompanija i prestižnih evropskih univerziteta, iz oblasti elektrotehnike i računarstva, koji će u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima predstaviti uslove rada i mogućnosti koje nude. Studenti će imati priliku da iz prve ruke dobiju tražene informacije o raspoloživim radnim mestima, dostupnim obrazovnim sistemima i prilikama za dalje usavršavanje.

Iskoristite priliku i budite deo EESTEC Open Day – a!

 

Podeli