“Ekipa” stiže u bioskope – Nova krimi komedija u domaćoj produkciji

Novo filmsko ostvarenje “Ekipa” stiže na bioskopska platna 24. oktobra. Reč je o krimi komediji rađenoj u domaćoj produkciji, koja je okupila najzvučnija imena srpske kinematografije. 

Među glavnim ulogama se nalaze Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. 

"Ekipa", nova domaća krimi komedija

Priča o velikom drugarstvu i ljubavi prema fudbalu

Radnja filma okuplja ljubitelje fudbala koje, osim pasionirane ljubavi prema “najvažnijoj sporednoj stvari na svetu”, spaja i prijateljstvo ispunjeno nizom dogodovština koje ćemo u oktobru gledati. 

Zdravko (Rade Ćosić) je zvezda Partizana, dok Andriju Miloševića gledamo u ulozi   Zvezdinog navijača Klupe, a ulogu Stefketa – Zdravkovog druga iz detinjstva prenosi Lazar Đukić. Cela ekipa nailazi na Italijanku koju tumači Ivana Dudić, a koja se pojavljuje u ulozi žene svačijeg života. Posle jedne lude večeri, ekipa odlazi da vrati dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. 

Zdravko iznova odbija saradnju, što ekipi stvara probleme u koje je uključen i prevarant Deki BMW (Miloš Timotijević). Da li će ekipa pronaći neophodan novac za tri dana i kako će se osloboditi čuvenog prevaranta Dekija – ostaje da vidimo u oktobru!

Scenario motivisan treninzima u Partizanu

Scenarista filma “Ekipa” je glumac Rade Ćosić, koga ćemo gledati u ulozi mladog asa Partizana, fudbalera Stevanovića. Ćosić objašnjava da je motiv za nastanak ove zanimljive priče pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i istinskoj strasti prema fudbalu. 

„Ekipa je film koji se bavi renomiranim fudbalskim klubovima, a scene su snimane kao u holivudskoj produkciji“ rekao je Ćosić i dodao “snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno.“

Osim navedenih glumačkih imena, kao specijalni gosti u filmu se pojavljuju Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić. Delić onog što možemo da očekujemo od “Ekipe” pogledajte u trejleru za film. Vidimo se u bioskopima!

Podeli