Fabrika mladih preduzetnika 2018

Konferencija Fabrika mladih preduzetnika 2018, održaće se u subotu, 15. decembra, u Svečanoj sali Gradske opštine Vračar od 11 do 16 časova. Konferenciju četvrti put za redom organizuje Centar za razvoj ideja, čiji je cilj da se na ovaj način mladi i perspektivni ljudi uvedu u svet tradicionalnog preduzetništva.

Ovaj tip preduzetništva u svojoj osnovi nije zasnovan na informacionim tehnologijama, nego na tradicionalnim delatnostima koje, uz odgovarajuća znanja i veštine, mogu da se transformišu u uspešan i profitabilan biznis.

Sadržaj konferencije i učesnici

Agenda ovogodišnje Fabrike mladih preduzetnika predviđa tri bloka prezentacija i jednu panel diskusiju, u okviru kojih će uspešni preduzetnici predstaviti svoje oblasti poslovanja, i prodiskutovati sa prisutnima o najvažnijim preduslovima za pretvaranje ideje u preduzetničko delo. Fokus je na oblasti proizvodnje hrane i pića, o kojima će se govoriti u okviru prva dva bloka, dok je treći blok prezentacija posvećen dobrim primerima preduzetništva u oblasti turizma u urbanim sredinama.

Panel diskusija, koja je smeštena između drugog i trećeg bloka prezentacija, baviće se izuzetno aktuelnom temom u poslednjih nekoliko godina – perspektivom industrije društvenih i video igara u Srbiji.

Povezivanje i razmena ideja

Fabrika mladih preduzetnika je prvenstveno interaktivna konferencija, čiji je cilj povezivanje učesnika, predavača i panelista. U skladu sa tim, 15. decembar je dan rezervisan za razmenu ideja i predstavljanje korisnih iskustava koji su od važnosti za temu preduzetništva. Eminentni predavači i preduzetnici poseduju zavidno iskustvo koje su spremni da podele sa učesnicima, ali i da saslušaju njihove ideje i pitanja.

Iskoristite priliku da otklonite nedoumice i povežete se sa uspešnim ljudima čiji kontakti mogu da vam znače u budućnosti!

Prijava i kotizacija

Prijava putem popunjavanja ovog formulara je obavezan preduslov za učešće na konferenciji. Nakon poslate prijave, dobićete uputstva za uplatu kotizacije koja iznosi 500 RSD. Cena kotizacija uključuje:

  • Prisustvo događaju
  • Paket materijala za delegate
  • Ručak i osveženje tokom događaja

Nakon uplate kotizacije, prijavljeni dobijaju potvrdu o učešću na konferenciji. Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta. Imena predavača i panelista će biti objavljena u narednim danima na sajtu www.razvojideja.org.rs, a sve informacije možete saznati i na stranicama Centra za razvoj ideja na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn. Obezbedite svoje mesto na vreme, i zavirite u pravu fabriku najuspešnijih preduzetnika u Srbiji.

Podeli