Festival marketinga FONklame je ponovo u gradu!

U ponedeljak 14. marta u bioskopu Cineplexx u tržnom centru Ušće, svečano će biti otvoren deveti po redu festival marketinga FONklame. Pored zvaničnog otvaranja i najzanimljivijih reklama iz 2015. godine, posetioci će iste večeri imati priliku da uživaju i u stand up nastupu Filipa Ugrenovića.

FONklame 2016

FON-ov centar za razvoj karijere i ove godine organizuje festival marketinga FONklame, koji će biti realizovan kroz četiri dela: večeri reklama, edukativnog dela, takmičarskog dela i žurke zatvaranja.

Edukativni deo festivala FONklame

Fakultet organizacionih nauka će 19. marta u okviru edukativnog dela festivala FONklame, ugostiti predavače koji će govoriti na temu: ,,Video – trend digitalnog oglašavanja”. U ulozi predavača ovog dela festivala će se naći:

  • Ekipa ,,Dnevnjaka”- Vasilije Glomazić, Daniel Đukić, Miloš Milaković, Mihajlo Radivojević i Mihailo Tešić;
  • Dragan Varagić i
  • Vladimir Ćosić.

Pored predavanja biće organizovana i panel diskusija na temu ,,Video reklama na internetu vs. Reklama na televiziji”, u kojoj će učestvovati: Danilo Dabić – Zvoganj, Predrag Simić, Aleksandra Garić, Petar Vasić i Vladimir Marković Looney.

Takmičarski deo festivala FONklame

Nakon edukativnog dela festivala FONklame, sledi takmičarski deo koji će se realizovati od 21. do 25. marta. Studenti će imati priliku da praktično primene svoja znanja rešavajući studiju slučaja koju zadaje modni studio ,,Click”, organizator  Belgrade Fashion Week-a. Učesnici će problem rešavati u timovima od po četiri člana (moguće su individualne i timske prijave). Najbolje rešenje biće nagrađeno praksom u pomenutom modnom studiju.

Način prijave

  • Prijave za učešće na edukativnom delu počinju 10. marta i trajaće do 16. marta, do ponoći.
  • Prijave za učešće na takmičarskom delu festivala počinju 15. marta i trajaće do 18. marta, do ponoći.
  • Na festivalu mogu učestvovati studenti Beogradskog univerziteta, koji se za edukativni i takmičarski deo festivala mogu prijaviti popunjavanjem online formulara, koji će biti dostupan na zvaničnom sajtu organizatora.
  • Za učesnike ovog dela festivala FON-ov centar za razvoj karijere je pripremio sertifikate.

Ulaznice za veče reklama su dostupne na štandu FON-ovog centra za razvoj karijere, na Fakultetu organizacionih nauka, radnim danima od 10 do 16 časova.

Kako tradicija nalaže, festival je i ove godine humanitarnog karaktera. Sredstva koja budu prikupljena prodajom karata za veče reklama i žurku zatvaranja biće uplaćena fondaciji ,,Podrži život”.

Podeli