FON i Coca Cola proslavili jubilej – saradnja se nastavlja

Fakultet organizacionih nauka i kompanija Coca Cola HBC Srbija su obeležili deset godina uspešne saradnje i potpisali novi ugovor o nastavku strateškog partnerstva. Tokom prethodnih deset godina, studenti FON-a su imali priliku da posete kompaniju u Beogradu, upoznaju se sa proizvodnjom i poslovanjem, kao i mogućnost učestvovanja u osam takmičenja u pripremi studija slučaja. U daljem tekstu pročitajte šta je decenija odlične saradnje donela Fakultetu, a šta kompaniji Coca Cola, kao i koji su njihovi planovi za budućnost.

Projekat Strateškog partnerstva – FON i Coca-Cola HBC Srbija

Fakultet organizacionih nauka i kompanija Coca Cola su prepoznali nedostatak prakitčnog iskustva kao jedan od najvećih problema današnjeg školstva, te su pre 10 godina pokrenuli projekat Strateškog partnerstva. Posle toliko godina, oni i dalje sarađuju istim intezitetom, a iz želje da studenti FON-a, pored teorijskog znanja koje dobijaju na samom Fakultetu, dobiju i praktično znanje i odličnu praksu u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, kako bi se upoznali sa radom i samim tržištem rada, saradnja je produžena.

Deset godina saradnje za budućnost

U okviru proslave jubileja, organizovan je niz događaja pod sloganom “10 godina saradnje za budućnost”. Studenti su imali priliku da se upoznaju sa poslovanjem kompanije Coca Cola i inovacijama u različitim sektorima. Na proslavi su dekan Fakulteta organizacionih nauka, prof. dr Milija Suknović i generalni direktor kompanije Coca-Cola HBC, Svetoslav Atanasov potpisali ugovor o partnerstvu i nastavku saradnje.

Razmena znanja, dobijanje nove energije mladih koja je ključna za napredovanje kompanije i zajednice uopšte, samo su neki od razloga zašto ove dve institucije već deceniju uspešno sarađuju i zašto su svoju saradnju nastavili potpisivanjem ugovora. Pre deset godina, kompanije Coca Cola je bila među prvima koja je uočila značaj saradnje sa studentima, te se danas može reći da su kompanija i fakultet zajedno stvorili pobedničko partnerstvo – studenti imaju priliku da uče i stiču praktično iskustvo, a kompanija da proširi porodicu mladim ljudima koji su budući lideri promena.

Partnerstvo Fakulteta organizacionih nauka i kompanije Coca-Cola HBC Srbija se posle decenije uspešne saradnje nastavlja na zadovoljstvo studenata Fakulteta organizacionih nauka, a mi se radujemo se novim prilikama omogućenim studentima Univerziteta!

Podeli