FON – SportBizz konferencija 2017

Ukoliko vas interesuju menadžment i marketing u sportu, posetite Fakultet organizacionih nauka gde će se 17. i 18. marta održati peta po redu SportBizz konferencija.

sportbizz-konferencija

Delegate pored dvodnevnih predavanja očekuje i panel diskusija na temu „Stanje sporta u Srbiji”, o kojoj će diskutovati zajedno sa stručnim pojedincima iz sfere sporta. Prijave za konferenciju biće otvorene na sajtu Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka od 8. do 13. marta.

Cilj konferencije je upoznavanje delegata sa važnošću i ulogom sporta i sportskog duha, kao važnom komponentom socijalnog i kulturnog razvoja društva. Svi učesnici će imati priliku da iz prve ruke čuju iskustva uspešnih sportista, sportskih menadžera i organizacija koje svojim radom i zalaganjem pomažu u organizaciji sportskih događaja.

Podršku organizaciji ove konferencije pružaju Olimpijski i Paraolimpijski komitet Srbije, sportski novinar Slobodan Šarenac i sportisti Ivana Anđušić Maksimović, Nikola Jakšić, Mihail Dudaš, učesnici Olimpijskih igara u Riju.

Podeli