Tagovano: fon

dani prakse 2017 fon
0

Želiš da stekneš radno iskustvo, ali nikako ne možeš da nađeš praksu? Ovo je događaj za tebe – poseti FON 8. i 9. maja i vidi šta sve nude Dani prakse!

Više
bbicc otvaranje
0

Peti po redu BBICC konačno otvoren! Ukoliko niste bili u poseti Fakultetu organizacionih nauka u utorak, ovde možete pogledati šta ste propustili!

Više
ideja sijalica
0

Fakultet organizacionih nauka u Beogradu je i ove godine domaćin međunarodnog takmičenja u rešavanju poslovnih studija slučaja – BBICC. Pročitajte o čemu se radi.

Više
fonklame-fonov-centar-za-razvoj-karijere
0

U periodu od 16. do 26. marta, na FON-u će se održati deseti po redu festival marketinga – FONklame! Prijavi se i obogati svoje marketinško znanje!

Više
Vruća stolica
0

FON-ov centar za razvoj karijere i ove godine organizuje projekat Vruća stolica koji pruža mladima priliku da stečeno znanje primene u praksi i dožive iskustvo kandidature za posao.

Više
BBICC 2016 first place
0

Svetsko takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition 2016, uspešno je završeno u subotu, 9. aprila na Fakultetu organizacionih nauka. Pogledajte sa kojih univerziteta su bili najbolji timovi.

Više
1 2 3 4