Fonklame 2013 – izveštaj i intervju sa predavačima

17. i 18. marta 2013. održan je šesti po redu festival advertajzinga „Fonklame“. Odličan izbor predavača, zanimljive i aktuelne teme uz dobru organizaciju i gostoprimstvo FON-a garantovali su još jedne uspešne Fonklame. Kao medijski sponzori ispratili smo ovaj događaj, naučili nešto novo i dobro se zabavili.

Predavači Vladimir Stanković i Predrag Milićević sa organizatorima

Održana su sledeća predavanja:

  • Ivan Ivanović „Lice kao brend“
  • Marko Stojiljković „Kako nastaje reklama i čemu ona služi“
  • Vladan Anđelković Osnove medija planiranja”
  • Vladimir Stanković Izgradnja digitalnog identiteta”
  •  Predrag Milićević „Vi pitate, ja odgovaram“

Ono po čemu su se ovogodišnje „Fonklame“ razlikovale od drugih seminara jeste učešće studenata. Atmosfera je od samog početka bila na nivou, a studenti se nisu ni najmanje ustručavali da postavljaju pitanja, daju komentare, pa čak i dopunjuju predavače.

Pauze su bile ukusnije i slađe zahvaljujući sponzorima, a nadamo se da su svi iskoristili vreme za networking i dobru zabavu.

Po završetku seminara, iako umorni, učesnici su bili veoma zadovoljni. Sutradan je održan zabavni deo festivala „Veče reklama“, gde su u dvočasovnom programu puštane najzanimljivije reklame iz prethodne godine.

„Veče reklama“ je bilo humanitarnog karaktera, a studenti su doprineli akciji „Srce za decu“ svojim prisustvom u velikom broju.

Pripremili smo kratke intervjue sa svim predavačima kao i organizatorima festivala, kako bi vam na najbolji način preneli atmosferu. Fotografije sa događaja, možete pogledati u galeriji ispod.

Ivan Ivanović predaje

Marko Stojiljković

Vladan Anđelković

Podeli