FONklame slave deseti rođendan!

U četvrtak 16. marta, svečano će biti otvoren jubilarni, 10. festival marketinga FONklame u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere. FONklame će trajati u periodu od 16. marta do 26. marta i sastojaće se iz četiri dela i to: Večeri reklama, Edukativnog dela, Takmičarskog dela i Humanitarne večeri zatvaranja festivala.

fonklame-fonov-centar-za-razvoj-karijere

 

U skladu sa tradicijom iz prethodnih godina, festival će i ove godine biti humanitarnog karaktera, a sve donacije prikupljene tokom trajanja FONklama biće uplaćene Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Ulaznice za Veče reklama svi zainteresovani moći će da kupe na štandu FON-ovog centra za razvoj karijere na Fakultetu organizacionih nauka u periodu od 13. do 16. Marta.

Edukativni deo festivala, koji će se održati 18. marta, pružiće priliku studentima da nauče nešto novo od istaknutih marketinških stručnjaka na temu: Uspešne marketinške kampanje. Predavači koje možete da očekujete su:

  • Ivana Zeković i Žarko Veljković, kreativni direktori marketinške agencije Saatchi&Saatchi,
  • Andrej Kugonič i Riley Hammersly, User acquisition manager i Community manager iz Nordeus-a sa temom: Successful global campaigns made in Belgrade,
  • Slavoljub Stanković i Maja Marković, kreativni direktor i direktor za digitalni marketing Merkatora koji će izlagati na temu: „Beograd grad novih Idea“.

Zainteresovani studenti mogu da se prijave za učešće na edukativnom delu počevši od 10. marta do 15. marta u ponoć na sajtu FON-ovog Centra za razvoj karijere.

Na takmičarskom delu FONklama, marketinška agencija Saatchi&Saatchi zadaće učesnicima problem iz prakse, koji će se raditi u timovima. Najboljem timu sledi nagrada u vidu posete pomenutoj agenciji. Pobednici će imati priliku da jedan dan provedu u kancelarijama Saatchi&Saatchi-a gde će se bolje upoznati sa principima rada jedne uspešne marketinške agencije. Prijave za ovaj deo FONklama trajaće od 10. do 16. marta, takođe na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.

Podeli