Gostujuća predavanja na fonu

U želji da sferu umetnosti i kulture još više približi svojim kolegama, Savez studenata FONa u saradnji sa fakultetom odlučio je da studentima priredi tri večeri predavanja na temu zastupljenosti umetnosti u medijima, odnosa i uloge marketinga i aktivnosti vezanih za odnose sa javnošću i kulture uopšte.predavanje

Održana su gostujuća predavanja od strane istaknutih ličnosti iz sveta filma, medija i kulture. Ova tema je privukla mnoge studente sa Univerziteta u Beogradu da čuju praktične stvari o putu do uspeha.

Prvi dan predavanja govorili su Doc. dr Radmila Janičić, profesor na Fakultetu organizacionih nauka, koja je, u interaktivnom predavanju sa studentima, iznela njena iskustva ne samo kao profesora, već i iz perioda kada se bavila novinarstvom, i ovim putem im dala korisne savete za dalju karijeru.

Usledilo je predavanje Mirjane Starčević, PR Instituta Servantes, i njenim iskustvima u dosadašnjem radu, kao i Petra Stanojlovića. On kao istaknuti filmski i televizijski reditelj sa studentima je razgovarao o kreativnosti u njegovom poslu, kao i o granicama do kojih može, u Srbiji, da realizuju svoje ideje

Drugi dan je takođe privukao veliku pažnju studenata, a među predavačima su se našle dve dame Maja Vukadinović i Tatjana Vojtehovski. Maja Vukadinović kao istaknuti kulturolog i analitičar medija sa studentima je razgovarala o, uvek zanimljivoj temi, trenutnom stanju medija u Srbiji, što je naišlo na oduševljenje kod prisutnih koji su podelili svoja mišljenja o ovoj oblasti. Nakon nje, druženje je nastavila Tatjana Vojtehovski, poznata TV voditeljka i PR menadžer, koja je u svom stilu, na interesantan način podelila svoje znanje i iskustva i dala dosta praktičnih saveta kada je PR u pitanju.

Treći dan predavanja će se održati u četvrtak 30.05.2013. godine gde će u sali 310 od 16h predavanje početi Zoran Stanojević, direktor The Love Festival-a i diplomirani student upravo Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. On će sa prisutnima podeliti iskustva u organizaciji festivala i kako je nastala ideja za pokretanje ovog projekta. Nakon toga održaće se druženje i predavanje gosta iznenađenja. Svi zainteresovani studenti Univerziteta u Beogradu mogu prisustvovati ovim predavanjima.
[EPSB]

Možda Vas zanima i…

[/EPSB]

Podeli