HOST program

Najveća organizacija vođena od strane studenata širom sveta, AIESEC, 60 godina unazad uspešno realizuje odlazeće i dolazeće volonterske i stručne prakse. Studentima se nudi prilika da odu u neku od 124 zemalja AIESEC-a i steknu liderske sposobnosti i praktično iskustvo učestvujući na nekom od društveno-odgovornih projekata.

HOST program

U želji da se svakom studentu na razmeni priušti celokupno iskustvo života u drugoj zemlji, AIESEC je kreirao specijalan HOST program. Ovaj program predstavlja pružanje smeštaja, u periodu od najmanje 3 nedelje, osobi koja je došla na stručnu ili volontersku praksu. Takođe, AIESEC je tu da održava stalnu komunikaciju, bude otvoren za sva pitanja i nedoumice i pruži pomoć potencijalnim porodicama koje se odluče na ovaj internacionalni korak.

Kao AIESEC host porodica pružićete mladoj osobi šansu da otkrije Srbiju i njen duh kroz vaše oči. Osim što ćete dobiti još jednog člana porodice, naučićete o nekoj drugoj kulturi, njenim vrednostima, tradiciji, jeziku, hrani i mnogim drugim kulturološkim karakteristikama. Ono što ova multikulturalna iskustva i razmene čini jedinstvenim jesu poznanstva koja prerastaju u životna prijateljstva.

Budite Vi i Vaša porodica neko ko će u svom domu ugostiti studenta iz inostranstva i upotpuniti njegovo iskustvo u Srbiji,a za uzvrat dobijate priliku za jedno sjajno druženje i upoznavanje drugačije kulture.

Prijave na: https://podio.com/webforms/4305029/337482

Podeli