Invest 2014 – Investicija u tvoju budućnost!

Ukoliko želite da otkrijete i razvijate svoje potencijale, prisustvujete izuzetno zanimljivim i kvalitetnim predavanjima i napokon primenite već stečena znanja, izaberite da pametno iskoristite slobodno vreme i investirajte u svoju budućnost!

Uloži u znanje

Studentska organizacija AIESEC ovog meseca organizuje projekat “Invest”, koji okuplja studente svih godina na trodnevnoj konferenciji 12, 13. i 14. aprila, koja će se održati u prostorijama opštine Čukarica. Tokom ova tri dana studenti će moći da steknu znanja iz oblasti ekonomije, finansija i socijalnog preduzetništva.

Svaki od ova tri dana će biti posvećen određenim temama:
• Bankarstvo i osiguranje
• Računovodstvo i revizija
• Socijalno preduzetništvo.

Prisutni će imati priliku da čuju predavanja najboljih stručnjaka u ovim oblastima, kao što su dr Dejan Šoškić, bivši guverner Narodne banke Srbije i dr Jozefina Beke-Trivunac, predsednica Udruženja internih revizora Srbije.

Svaka tema će biti obrađena kroz nekoliko predavanja i radionica. Na kraju poslednjeg dana, posvećenog socijalnom preduzetništvu, održaće se i panel diskusija, na kojoj će stručnjaci iz prakse pričati o svojim iskustvima u socijalnom preduzetništvu. Nakon završetka konferencije učesnici će imati priliku da u toku dve nedelje stečena znanja primene u praksi rešavanjem studije slučaja koju će dobiti na početku projekta. Najbolji timovi će imati priliku da prezentuju svoja rešenja pred stručnim žirijem na završnom događaju 30. aprila, kada će pobednici osvojiti nagrade, među kojima je i internacionalna praksa.

Želite li da pametno iskoristite vikend i uđete u svet ekonomije? Prijavite se odmah!

Podeli