Iskoristi priliku da postaneš muzička zvezda zahvaljujući ovom muzičkom triu

Muke oko ispita i učenja često nas nateraju da zbog manjka vremena zaboravimo na svoje hobije i talente. Ukoliko je vaš talenat pevanje i oduvek ste maštali da se bavite muzikom, a za to do sada niste imali hrabrosti ili priliku, došlo je vreme da se posvetite svom snu. Magazin Hej! vam u saradnji sa tri sjajna muzičara pruža priliku da ga ostvarite!

Ko će vam u tome pomoći?

Tri sjajna momka i muzičara će vam zajedno sa magazinom Hej! pružiti priliku da zasijate. Reč je o Vojinu Todoroviću – bitmejkeru, Nemanji Aritonoviću – reperu i videografu i Milanu Popoviću allias Arriellu – višestruko nagađivanom DJ-u i tekstopiscu.

Ovaj tim muzičara će pružiti priliku da snimite svoju prvu pesmu! Zvuči sjajno, zar ne? Kako biste osvojili snimanje pesme potrebno je da ispoštujete pravila ovog konkursa koji nije vezan samo za Srbiju, već je otvoren i za učesnike iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Crne Gore i Makedonije.

Šta treba da uradim?

Prvi korak, za koji verujemo da ga je većina vas već preduzela, jeste da napravite nalog na društvenoj mreži Instagram. Sledeće što treba da uradite je da zapratite Vojina, Nemanju i Milana i pokažete im šta umete.

Snimite se kako pevate svoju omiljenu pesmu u trajanju do minut i po, okačite na svoj profil (koji mora biti javni) uz #hejzvezda i #famozazvezda i tagujte ova tri momka, i uz to tagujte i HEJ! magazin i Famozu.

Kakva zvezda se traži?

Nije dovoljno da samo znate da pevate i da se bavite muzikom, traži se zvezda u svakom smislu te reči! Na više primera svetskih zvezda dokazano je da su postali to što jesu ne zato što imaju najbolje glasove na svetu, već zato što drže pažnju publike svojim stavom i nastupom.

Samo 22 najboljih će ući u takmičenje i boriti se za svoju prvu pesmu. Telefone u ruke i počnite sa pevanjem jer prijave traju do 20. juna. Ne zabravite da otključate profile kako bi vaši videi bili vidljivi onima kojima su namenjeni. Srećno!

Podeli