Stipendija iz oblasti ekonometrije – Italija

Centro Interuniversitario di Econometria (CldE) i Asocijacija Carlo Giannini su u saradnji sa Bankom Italije i Fondacijom UniCredit & Universities otvorili aplikacije za stipendiju iz oblasti ekonometrije. Stipendiranje kreće 1. oktobra 2016, a za dobijanje stipendije možete aplicirati do 29. februara.

stipendija-ekonometrija

Prijave su otvorene za istraživače svih nacionalnosti, sa ciljem da se izabere najbolji među njima, koji će dobiti stipendiju u iznosu od 50.000 € godišnje za napredno istraživanje u oblasti ekonometrije na gore spomenutom Univerzitetu u Italiji. Stipendija traje jednu godinu, s tim da se nakon te godine stipendija može produžiti za još jednu godinu.

Uslovi za apliciranje:

  1. kandidat je završio doktorske studije u periodu nakon 30. septembra 2011. godine ili će ih završiti do 1. oktobra 2016.
  2. kandidat je doktorske studije završio na drugom fakultetu

Ono što se uzima u razmatranje prilikom dodeljivanja stipendije su CV, istraživački radovi i publikacije, kao i istraživački projekti svakog od kandidata.

Zainteresovani se mogu prijaviti online na sajtu Fondacije. Celokupna dokumentacija mora biti poslata u PDF formatu, na engleskom jeziku.

Aplikacije se zatvaraju 29. februara 2016!

Podeli