„IT days 2.0“ seminar na Ekonomskom fakultetu

Drugu godinu zaredom seminar studenata o informacionim tehnologijama „IT days 2.0“, koji organizuje Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Beogradu (SPEKOF), okupiće 03. i 04. decembra na Ekonomskom fakultetu studente i predavače iz akademskog i poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja raspravljati o IT sektoru u Srbiji.

it-days-ekof-promo

Predavači će biti, između ostalog i osnivači preduzeća koja su nastala na internetu, predstavnici Ministarstva za omladinu i sport, marketinških agencija, IT stručnjaci, blogeri, kao i predstavnici kompanija koje se bave razvojem softvera.

Na ovogodišnjim IT danima studenti će saznati kako i na koje sve načine mogu u Srbiji da zarade koristeći internet, biće reči o digitalnom marketingu, o cyber kriminalu odnosno kako zaštititi svoje online podatke i o naprednom korišćenju poslovnog softvera. Pojedini studenti će imati priliku da pohađaju besplatno neke od popularnih kurseva.

Imajući u vidu da se IT dani održavaju po drugi put, te da su prošle godine očekivanja u vezi sa programom bila i više nego ispunjena, ne sumnjamo da će organizatori dati sve od sebe da i ove godine seminar bude sadržajno kvalitetan i da će „dani tehnologija“ na Ekonomskom fakultetu postati tradicija.

Više informacija o programu i predavačima možete potražiti na www.fb.com/itdays.ekof , zvaničnoj fejsbuk stranici seminara.

Podeli