Kad zapne, tu su krediti za finansiranje studija!

Nažalost u situaciji smo da mnogi nemaju za školarinu i često zbog toga odustaju od studija onoga što žele ili studija uopšte. Vremena kada su svi studirali o državnom trošku su davno prošla. Zbog toga se pojavljuju i logični bankarski proizvodi, kao što je kredit za finansiranje studija.

studenti-racun-baner 690x200Od PR službe Societe Generale banke dobili smo informaciju da će odobravati povoljne dinarske kredite za finansiranje studija studentima svih univerziteta. Nosioci kredita su klijenti sa platom, u većini slučajeva roditelji.  Pored kredita banke nude i čitav set drugih usluga i pogodnosti za studente.

Ti krediti povoljniji su od klasičnih keš i potrošačkih zajmova, jer banka želi da ulaže u edukaciju mladih u Srbiji. Cilj je da mladima omogući lakše sticanje željene univerzitetske diplome, kao i da im stvori povoljnije uslove za bezbrižnije studije, rasterećene svakodnevnih trzavica oko finansiranja školovanja.

Pored iznosa kredita za finansiranje osnovnih studija koji banka uplaćuje direktno na račun fakulteta, studenti će moći da dobiju i dodatni keš u iznosu do 25 odsto školarine za propratne troškove kao što je plaćanje ispita, kupovina knjiga i slično, što je takođe velika olakšica, znajući ponašanje domaćih ustanova koje pokušavaju da nam uvedu što veće namete gde god mogu, od izveštaja za ispit do _________ popunite sami.

U sklopu ove banke osnovan je “Omladinski savetodavni tim“ koji je jedinstven u Srbiji, a ima za cilj da uključi studente u razvoj usluga i proizvoda za mlade kao i da približi bankarski sektor mladima. Cilj je i da kroz posebno kreirane proizvode, mlade ljude od početka edukuju i upoznaju sa upravljanjem ličnim finansijama. U tu svrhu je razvijen niz studentskih proizvoda koji su tu da bi finansijski olakšali roditeljima i studentima ne samo upis na fakultet, već i celo školovanje i rešili svakodnevne finansijske potrebe o kojima studenti još ne razmišljaju, kao što je besplatan paket račun po meri studenata.

Ukoliko probate neku od usluga ili ste već korisnik, očekujemo vaša iskustva, sa problemima finansiranja studija i ostalih nameta, moramo se boriti zajedno 🙂

Podeli