Kadar da budem kadar 2016.

Centar za razvoj karijere poziva studente završnih godina i diplomce da se prijave za učešće u programu Kadar da budem kadar, koji će se realizovati od 9. do 13. maja 2016. godine na Mašinskom fakultetu.

devojka čita knjigu

Centar za razvoj karijere je osnovan kao organizaciona jedinica Univerziteta u Beogradu radi obezbeđivanja delotvornog sistema podrške studentima i diplomcima u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju ili nastavku obrazovanja, kao i radi povezivanja akademske i poslovne zajednice.

Cilj programa Kadar da budem kadar je olakšati studentima i diplomcima izbor poslova koji će odgovarati njihovim sposobnostima i potencijalima, pomoći im da se efikasnije prilagode promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja i razviti proaktivan stav kod mladih ljudi prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. S druge strane, program omogućava vodećim kompanijama u zemlji da ostvare kontakt sa motivisanim kvalifikovanim mladim ljudima i pomognu im u njihovoj tranziciji iz sveta obrazovanja u savremeni svet rada.

Program Kadar da budem kadar se realizuje od 2010. godine na Univerzitetu u Beogradu, i do sada je u njemu učestvovalo oko 270 studenata, koji su kvalitet programa ocenili visokim ocenama. Ovogodišnji, deseti ciklus treninga, obuhvatiće radionice i predavanja na sledeće teme:

  • Rešavanje konflikata,
  • Prezentacione veštine,
  • Veštine prodaje,
  • Liderstvo,
  • Veštine asertivne komunikacije,
  • Samouverenost,
  • Veštine pozicioniranja u savremenom poslovnom okruženju i
  • Profesionalni i lični razvoj u digitalnom svetu.

Studente će tokom programa veštinama učiti stručnjaci i top menadžment kompanija Mol Serbia, Hyatt Regency Belgrade, Telenor, Stanton Chase, Advance Response International, HRD Pro Consulting i drugih.

Za sve polaznike i gostujuće predavače ove godine biće organizovano Karijerno ćaskanje u Rektoratu, završni susret svih učesnika tokom kojeg će studentima biti uručeni sertifikati o pohađanju treninga.

Ovim putem pozivamo sve studente da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! Poziv za prijavljivanje je otvoren od 20. aprila do 3. maja 2016. godine. Prijavu možete popuniti na sledećem linku. Požurite, broj mesta je ograničen!

Podeli