Naučite kako da pokrenete biznis na “Biznis planiranje” radionici

Organizacija “Razlivalište” sprovodi još jedan od svojih edukativnih programa. Radionica “Biznis planiranje” održaće se u ponedeljak, 16. aprila u 18 časova u beogradskom Startit centru.

Biznis planiranje radionica

Radionica je namenjena svima koji žele da se upoznaju sa konceptom društvenog preduzetništva. Učesnici će učiti kako da savladaju teoretske okvire biznis planiranja i kako da razviju konkretan biznis plan, najosnovnijeg tipa.

Ovaj događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva. Tu su i “Biznis modeling” i “Fabrika ukusa” radionice, kao  seminar “Laboratorija uticaja”. Ovde možete pogledati raspored i teme radionica.

Ove radionice koje se održavaju u gradovima širom Srbije mogu poslužiti kao dobar uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Ovo takmičenje učesnicima pruža priliku da izlože i, uz pomoć i podršku organizacije, razviju svoj plan za realizaciju društvenog preduzeća.

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godina. Projekat je osmišljen od strane organizacije “Razlivalište”, u saradnji sa Erste bankom, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

Ideja takmičenja je da se promoviše duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje. Cilj je da se razviju i implementiraju inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme.

Ko može da se prijavi?

Fokus je na potencijalu mladih da stvaraju promene, ali radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke. Prisustvovanje radionici je besplatno, i možete se prijaviti popunjavanjem kratkog formulara.

Podeli