Kako do vrha EBEC piramide? #MeetUp

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd vas poziva na BEST MeetUp povodom događaja „Beogradski dani inženjera”. MeetUp vezan za najznačajniji projekat ove organizacije je zakazan za 3. mart 2016. godine i održaće se u prostorijama Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta, s početkom u 17h.

BEST MeetUp

Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd su idealna prilika za sve kreativne studente tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, da primene svoje znanje i unaprede svoje sposobnosti. Ovogodišnje takmičenje EBEC Beograd će se sprovesti u dve kategorije: Studija slučaja i Timski dizajn.

Oni koji dođu na zakazani  BEST MeetUp, imaće priliku da na samoj prezentaciji saznaju pojedinosti o najvećem inženjerskom takmičenju u Evropi:

  • Ko ga organizuje?
  • U kojim gradovima se održava?
  • Kakav program vas očekuje?
  • Koje osobine, veštine i znanja su vam neophodna kako biste se popeli do vrha EBEC piramide?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pružiće vam Teodora Pavlović. Teodora je student Tehnološko-metalurškog fakulteta i organizator ovogodišnjeg finala EBEC takmičenja. Ona će vam ispričati sve o strukturi i propozicijama takmičenja, kao i stanicama na putu do EBEC finala.

Takođe, svoja iskustva i utiske o takmičenju preneće vam:

Teodora Petrović –  student Elektrotehničkog fakulteta i takmičar u kategoriji Studija slučaja;
Marko Rakić – student Elektrotehničkog fakulteta i takmičar u kategoriji Timski dizajn.

Ulaz na BEST MeetUp je slobodan. Međutim, kako biste osigurali svoje mesto, savetujemo vam da popunite kratku prijavu na sledećem linku.

Podeli