Karavan omladinskog preduzetništva putuje Srbijom!

Privredni forum mladih organizuje projekat Karavan omladinskog preduzetništvau saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Studentskom konferencijom univerziteta Srbije. Karavan kreće 17. februara iz Subotice, zato ne čekaj poslednji voz, već će ukrcaj na vreme!

zalazak sunca na Petrovaradinu

Karavan omladinskog preduzetništva obuhvataće panel diskusiju na temu „Preduzetništvo mladih kao razvojni potencijal Srbije“ i radionicu „Od ideje do realizacije“, na kojoj će mladi imati priliku da steknu osnovna znanja u oblasti izrade projekata i biznis planova.

Mladi će se putem ovih aktivnosti bolje upoznati sa preduzetništvom i svim izazovima vezanim za pokretanje sopstvenog biznisa. Takođe će imati priliku da čuju zanimljive savete i iskustva lokalnih preduzetnika i panelista.

Karavan – Prva faza

Karavan omladinskog preduzetništva – Privredni forum mladih će do 11. aprila, pored Subotice obići i Novi Sad, Novi Pazar, Kragujevac i Niš, nakon čega će se u prostorijama Privredne komore Srbije održati svečano zatvaranje prvog dela Karavana. To će ujedno biti i najava petodnevne konferencije na temu omladinskog preduzetništva „Privredni forum mladih 2016.“, koja će trajati do 15. aprila.

„Privredni forum mladih 2016.“ je jedna od najvećih konferencija na temu preduzetništva. Šezdeset mladih, ambicioznih preduzetnika imaće priliku da razvijaju svoje projekte uz podršku eminentnih mentora i stručnjaka, koji će tokom trajanja konferencije njihov rad nadgledati i usmeravati. Najbolja ideja će biti nagrađena!

Karavan – Druga faza

Nakon konferencije, počinje druga faza Karavana, koja će se realizovati od 16. maja do 16. septembra. U drugoj fazi Karavan će obilaziti većinu gradova Srbije, trudeći se da uz pomoć regionalnih privrednih komora, lokalnih kancelarija za mlade i fakulteta, pruži mladim ljudima osnovno znanje iz oblasti preduzetništva.

Ne čekajmo prilike, stvorimo iz zajedno!

Podeli