Karijera bez barijera – seminar soft skills veština

„Karijera bez barijera” predstavlja besplatni seminar unapređenja poslovnih „soft skills” veština i namenjen je studentima FON-a.

skills Projekat je rezultat saradnje FON-ovog Centra za razvoj karijere i Studentskog parlamenta FON-a sa Centrom poslovnih kompetencija „Creative Office”. Projekat će biti realizovan početkom novembra na Fakultetu organizacionih nauka.

 „Soft skills veštine su sve one sposobnosti koje razlikuju uspešnog poslovnog čoveka, koji napreduje na radnom mestu, od onog manje uspešnog, koji stagnira’’. Cilj seminara „Karijera bez barijera” jeste da studente usmeri ka usavršavanju ličnih i profesionalnih veština, koje će svakako predstavljati veliki plus u konkurentskoj borbi za posao. Prezentacione, komunikacione i liderske veštine, upravljanje vremenom, rešavanje konflikata, samo su neke od tema ovog seminara. Studentima se pruža mogućnost da se u praktičnom, neposrednom i interaktivnom radu usavršavaju na poljima koja se ne mogu na odgovarajući način obraditi u knjigama.

Uvodno predavanje održaće vrhunski stručnjaci iz Centra poslovnih kompetencija „Creative Office” 7. novembra 2012. godine, na FON-u. Svi učesnici seminara dobiće priliku da osvoje neki od treninga „Creative Officea”, koji će se održati od 12. do 16. novembra u vidu jednodnevnih tematskih radionica. Kao kruna celog seminara sledi mini-turnir u debati, koji će se održati 17. novembra.

Pozivamo sve zainteresovane studente Fakulteta organizacionih nauka da se prijave i steknu vredno iskustvo. Više informacija o samom projektu možete pronaći na www.karijera.fon.rs

Podeli