Planiranje karijere, CV i pripreme za intervju – KnowledgeLab by Humanity

Kompanija Humanity u sklopu svog KnowledgeLab projekta organizuje drugu po redu besplatnu radionicu koja je namenjena svima koji žele da saznaju više o karijeri u IT industriji, unaprede svoj CV i što bolje se pripreme za razgovor za posao u nekoj od kompanija iz IT sfere. Polaznici će imati priliku da uporede svoja očekivanja sa stanjem u praksi, da savladaju tehniku pisanja savršenog CV-a, i da vežbaju svoje ubeđivačke veštine u simuliranom razgovoru za posao.

Curriculum vitae - CV

U tom pogledu radionica je namenjena svim grupama zaposlenih, kako onima koji su tek kročili u poslovne vode, tako i onima koji razmišljaju o promeni karijere nakon nekoliko godina iskustva, ali svakako i studentima koji se tek pripremaju za prve intervjue za posao.

Radionica traje jedan dan (4h) i bice održana 13. maja u 12h u StartIt centru u Savskaoj 5, kao i „reprizno“ 14. maja u 11h u Humanity prostorijama.

slika

Radionica traje jedan dan (4h) i bice održana 13. maja u 12h u StartIt centru kao i „reprizno“ 14. maja u 11h u Humanity prostorijama.

Pre svega, članovi HR tima iz Humanity, Dijana Oklobdžija i Miljana Šundić će se pozabaviti planiranjem karijere i očekivanjima koja imaju zaposleni. Humanity inženjeri koji ce učestvovati u radionici pričaće o tome kakav je njihov pogled na zaposlenje i dosadašnje iskustvo koje imaju kao i sličnosti ili razlike u odnosu na njihova očekivanja pri zaposlenju.

Nakon toga, počinje CV radionica u kojoj će polaznici saznati više o pripremi biografije i stvarima na koje je potrebno obratiti pažnju – šta je potrebno istaći, šta je poželjno izostaviti i kojim se ključnim smernicama voditi.

U finalnom delu radionice obrađuje se tema intervjua za posao kroz simulaciju dolaska na razgovor u kompaniju, pitanja i odgovore i najbolje primere iz prakse.

Trajanje radionice je okvirno četiri sata i zavisi u mnogome i od interakcije publike i pitanja polaznika, a sigurno je da će svi oni koji prisustvuju znatno spremniji otici na naredni intervju za posao.

Prijave za ovu besplatnu radionicu se vrše putem formulara za prijavu  do četvrtka u 12h, a izabrani polaznici će biti kontaktirani najkasnije u četvrtak, 12. maja, do kraja dana. Vaša pitanja možete uputiti na mail: knowledgelab@humanity.com ili putem Humanity Facebook strane.

Podeli