Kompanije studentima

Drugi serijal projekta „Kompanije Studentima“ u organizaciji studentske organizacije FONIS, biće održan od 17. do 19. maja na Fakultetu organizacionih nauka.

c2s 1U okviru trodnevne konferencije biće održan serijal predavanja i radionica iz polja informacionih tehnologija na najrazičitije teme. Cilj projekta je realno predstavljanje slike današnjeg poslovanja u domaćem IT sektoru, predstavljanje kompanija dolazećim generacijama, upoznavanje sa stvarnim zahtevima tržišta i smanjivanje jaza izmedju obrazovnih institucija i poslovnog okruženja.
Projekat će biti realizovan kroz tri tematske celine: Business day, Mobile Tech day i Web day.

Business day okarakterisaće predavanja i radionice u polju ERP rešenja, SAP, primene Cloud Computing tehnologije, i popularnih network rešenja.

Tokom Mobile Tech day kompanije će imati priliku da predstave svoje probleme i rešenja u polju telekomunikacija, mobilnih operativnih sistema i game development-a.

Poslednji dan, Web day, je posvećen kompanijama iz oblasti web development-a, konkretno izrada word press plugin-ova, korišćenje tehnologija poput PHP i Java kao i osvrt na neuronske mreže i inteligentne sisteme.

Prijave su otvorene od 7. maja na sajtu www.c2s.fonis.rs, gde takođe možete pronaći više informacija.

Don’t miss it, cause only right choice leads to great experience!

Podeli