Konferencija IntegracIAA 2017. i ove godine u Beogradu!

Šesti put po redu, Sekcija mladih profesionalaca (International Advertising Association Young Professionals – Serbian Chapter) organizuje konferenciju pod nazivom IntegracIAA. Konferencija će se održati 21. maja u Rooftop sali hotela 88 Rooms.

Tema ovogodišnje konferencije je Restart, Refresh, Redesign & Recreate. Cilj održavanja konferencije IntegracIAA jeste unapređenje mladih ljudi i njihovih znanja. Pored toga, ona omogućava sklapanje poznanstva sa novim ljudima iz branše ili onima koji to planiraju da postanu, kao i međusobnu razmenu iskustava.

Učešće u konferenciji je, kao i prethodnih godina, slobodno za sve koji su zainteresovani. Sve što je potrebno je da se popune prijave i pošalje CV. Prijave će biti otvorene u periodu od 8. do 14. maja 2017 godine. Broj mesta je ograničen na 150 učesnika.

Kako izgleda IntegracIAA

Nasuprot praksi iz prethodnih godina, ove godine, Sekcija se odlučila da, kroz seriju interaktivnih radionica, učesnicima pomogne u saznanju šta je to što oni zaista žele. Prisutni će imati priliku da učestvuju u raznovrsnim treninzima koji su do sada bili dostupni samo top menadžerima nekih od najvećih kompanija.

Učesnike će kroz radionice voditi Stella Karl Ćosić, bivši Generalni menadžer Soko Štark-a, a danas uspešni Executive Coach i osnivač MotivTim-a. Jedna od tema koja će biti razmatrana na konferenciji jeste koliko je važno otrgnuti se masi i uz jasnu viziju kreirati lični život.

Održavanje konferencije podržale su kompanije: Apatinska pivara, AD Imlek, JAFFA DOO, Crvenka, The Coca-Cola Company, Strauss Adriatic d.o.o., Direct Media d.o.o. i Erste Bank Srbija.

Podeli