Konferencija „Nove tehnologije u obrazovanju 2016.“

U Beogradu će 26. i 27. februara biti održana konferencija „Nove tehnologije u obrazovanju 2016“. Cilj konferencije je da se napravi prvi korak ka kvalitetnijem obrazovanju za 21. vek i to kroz razmenu iskustava i kroz informisanje učesnika konferencije.

laptop u kancelariji

British Council poziva sve predstavnike IKT kompanija, izdavača, škola, fakulteta, nacionalnih i lokalnih državnih institucija, kao i druge zainteresovane da se prijave za učešće na konferenciji i da daju svoj doprinos poboljšanju kvaliteta obrazovanja.

Na konferenciji će preko 120 predavača iz Srbije, regiona i Velike Britanije podeliti svoja iskustva i ideje sa publikom. Biće održano 100 prezentacija, studija slučaja i panel diskusija o upotrebi IKT na svim nivoima obrazovanja.

Paralelno će sa ovom dvodnevnom konferencijom biti organizovan i sajam, na kome će više od 60 kompanija i institucija predstaviti svoja tehnološka rešenja u obrazovanju koja su razvili. Posetom štandova ovih kompanija i obrazovnih institucija, moći ćete da isprobate interaktivne table i ostala interaktivna rešenja za učionicu, da proverite kvalitet učenja preko interneta i vidite kako radi 3D štampač. Osim kompanija iz naše zemlje, na sajmu će učestvovati i više od 20 britanskih firmi od kojih se veliki broj njih po prvi put predstavlja našem regionu.

Ukoliko želite da se uključite kao učesnik na konfereciji „Nove tehnologije u obrazovanju 2016.“ ili želite da posetite sajam, treba da popunite ovaj kratki formular najkasnije do 8. februara 2016.

Učešće na događaju je besplatno, a broj mesta je ograničen!

Prvi dan konferencije – 26.2.2016.

Drugi dan konferecije – 27.2.2016.

 

Podeli