Konferencija „Novi lideri“ – AIESEC Srbija

„Novi Lideri“ je projekat AIESEC-a Srbije, koji ima tradiciju dugu 10 godina i ove godine se realizuje pod temom: „Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu“.

Novi lideri AIESEC

AIESEC je najveća internacionalna studentska organizacija koja deluje u 126 zemalja, a bavi se razvijanjem liderskog potencijala mladih putem internacionalnih razmena, brojnih seminara, konferencija i drugih događaja. Projektom „Novi lideri“ AIESEC teži jačanju liderstva među mladima širom Srbije, sa ciljem da ih motiviše da budu pokretači pozitivnih promena u svom okruženju.

Lead UP-ovi i konferencija „Novi lideri“ će se ove godine realizovati deseti put u deset gradova. 

Lead Up je događaj koji prethodi konferenciji „Novi lideri“ u Narodnoj banci Srbije, i održaće se tokom aprila u Kraljevu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Šapcu, Zaječaru, Valjevu, Čačku i Užicu i okupiće oko 600 mladih ljudi. Mladi će imati priliku da čuju motivacione govore istaknutih ličnosti iz svog okruženja i da prisustvuju radionici na temu ciljeva održivog razvoja, koje su Ujedinjene Nacije razvile kao strategiju poboljšanja kvaliteta života ljudi.

Konferencija „Novi lideri“ biće održana sredinom maja u Narodnoj banci Srbije i okupiće 200 mladih proaktivnih ljudi, vodeće kompanije i najistaknutije lidere iz zemlje i inostranstva koji će zajedno raditi na idejama i inicijativama za pokretanje pozitivnih promena u našem društvu.

Prethodnih godina su na ovom projektu učestvovali Andrija Gerić, Nedad Borovčanin, Hermes Arriaga Sierra, Ivana Maksimović, Shane Berry, Branko Milutinović, Ana Divac i mnogi drugi lideri iz raznih oblasti i usmerenja.

Na događaje u okviru projekta „Novi lideri“ dobrodošli su svi zainteresovani mladi ljudi koji žele da saznaju više o životima uspešnih pojedinaca iz svog okruženja i načinima na koje mogu pozitivno da utiču na promene u društvu.

Za Lead UPove se možete prijaviti putem ovog linka, dok će prijave za završnu konferenciju će biti naknadno otvorene, zato pratite veb sajt i Facebook stranicu „Novih lidera“.

Budi lider kakav je svetu potreban!

Podeli