Konferencija studenata organizacionih nauka 2016.

Peta po redu Konferencija studenata organizacionih nauka – KSON biće održana u periodu od 24. do 28. marta na Zlatiboru.Studenti sede u sali za konferencije

Tema ovogodišnje Konferencije je „Društvena odgovornost – izbor ili neophodnost“, i biće predstavljene uspešne kompanije i njihov koncept vođenja društveno odgovornog poslovanja.

Tokom poslednjih pet godina, projekat je okupio stotine studenata zainteresovanih za sticanje praktičnih znanja iz oblasti marketinga, menadžmenta i informacionih tehnologija. Učesnici-predavači Konferencije su stručnjaci iz spomenutih oblasti i predstavnici različitih kompanija, koji rado upućuju studente u pojedinosti iz savremenog poslovanja kroz konkretne primere iz prakse.

U okviru Konferencije organizuju se radionice i takmičenja kroz koje studenti mogu da pokažu svoje znanje, iskažu kreativnost i takmičarski duh, i da osvoje zanimljive nagrade. Ono što ovu Konferenciju čini omiljenom među studentima su učenje i usavršavanje, kao i nova poznanstva, kontakti i šanse.

Organizatori Konferencije su članovi Saveza studenata organizacionih nauka, koji su i ovog puta za mesto održavanja izabrali studentsko odmaralište „Ratko Mitrović“ na Zlatiboru od 24. do 28. marta.

Dodatne informacije o Konferenciji kao i način prijavljivanja možete pronaći na sajtu organizacije ili na zvaničnoj Facebook stranici KSON-a.

“Jer studiranje nije samo broj položenih ispita!”

Podeli