Kraj je juna, odaberi pravi fakultet – fakultet za 21. vek!

Srednja škola je završena. Prošao je maturski ispit, matursko veče i крај junа je doleteo! Pred tobom je jedna od najvažnijih odluka u životu – izbor profesije odnosno fakulteta koji želiš da upišeš. Dobijaš mnogobrojne savete prilikom izbora fakulteta, ali najvažnije je šta ti želiš. Evo kako da doneseš pravu odluku!

MEF upis 2018

Do odgovora možeš lakše doći ukoliko sebi postaviš naredna pitanja:

  1. Da li si spreman da studiraš u skladu sa savremenim načinom obrazovanja?
  2. Da li želiš da budeš profesionalac u odabranoj oblasti?
  3. Da li očekuješ uspešnu karijeru?
  4. Da li planiraš sigurnu budućnost?

Ako su odgovori potvrdni ovako treba da započneš karijerni put

Ukoliko su tvoji odgovori potvrdni, vreme je da započneš svoj karijerni put. Studiranje je sistem za razvijanje kritičkog mišljenja i poslovnih veština. Potrebno je da izabereš fakultet koj praktikuje spoj praktične i teorijske nastave. Kada poseduješ neophodno teorijsko i praktično znanje, radno iskustvo i zvanje, tvoja budućnost je perspektivna i sigurna.

Na samom početku student se upoznaje sa realnim poslovnim situacijama, predmetom Virtuelno preduzeće, kreativnim izvođenjem nastave i aktivnostima Centra za karijerno vođenje, MEF svojim studentima omogućava brojne edukativne vannastavne sadržaje: letnje kampove za studente, međunarodne naučno-stručnih konferencija, studentske tribine, dodatne obuke i seminare.

Studiranje na MEF-u ne nudi samo znanje, već i aktivan društveni život

Istraživanja pokazuju da mladi koji tokom studija imaju aktivan društveni život razvijaju veštine pomoću kojih postaju organizovaniji, kreativniji i preduzimljiviji.

Na MEF-u, studenti imaju mogućnost da svoje slobodno vreme, između predavanja i fakultetskih obaveza, provode u MEF klubu:

  • da popiju osvežavajući napitak i da se druže uz Sony PlayStation,
  • stoni-fudbal,
  • pikado,
  • klavir,
  • gitaru i
  • ostale sportske i umetničke aktivnosti.

Druženjem sa studentima drugih fakulteta sklapaju se značajna poznanstva u cilju razmene kreativnih ideja i ostvarivanja studentskih saradnji i realizacije projekata.

MEF te poziva da postaneš deo jakog kolektiva! Profesionalna karijera i sigurna budućnost je pred tobom. Pozivamo te na adresu Fakulteta: Jevrejsku 24/1, Dorćol – Beograd da se informišeš o prilikama koje MEF obezbeđuje svojim studentima. Zakazivanje termina za informativni sastanak i posetu Fakulteta možete obaviti putem kontakt telefona: 069770635.

Na sledećem linku saznaj sve potrebne informacije o prijavi za studije na MEF-u jer UPIS JE U TOKU!

Podeli