Kreirajte svoju budućnost uz Prediktivno zapošljavanje mladih

Ukoliko želite da preuzmete inicijativu, uzmete stvar u svoje ruke, budete svoji i kreirate svoju budućnost, konkurs za projekat “Prediktivno zapošljavanje mladih” je odlična prilika da naučite kako da to i ostvarite.

Trening je predviđen za period od 21.1. do 08.02.2019. Tri nedelje, svaki radni dan u periodu 9:00 – 16:00h moći ćete da stičete znanja koja su vam potrebna kako biste napredovali u poslu i karijeri.

Kome je namenjen program?

Svi mladi, nezaposleni, svi studenti završnih godina osnovnih ili master studija i svi apsolventi, mogu da se prijave i budu deo treninga na kojem mogu da nauče mnogo u vezi sa svojom karijerom.

Broj mesta je organičen na 22 polaznika, te ne propustite šansu da steknete dodatna znanja koja su neophodna na putu građenja karijere.

Šta program obuhvata?

U prvoj nedelji treninga imaćete mogućnost da se upoznate sa veštinama komunikacije, prezentacije, poslovnom etikom, poslovnim ponašanjem i komunikacijom, kao i veštinom pregovaranja.

Druga nedelja je rezervisana za primenu veština i znanja stečenih u prvoj nedelji programa. Uz pomoć predstavnika kompanija imaćete priliku da rešavate probleme sa kojima se zaposleni svakodnevno susreću i radite sa njima na studiji slučaja.

U trećoj nedelji pod nazivom “Nađi svoj put” sa polaznicima će se raditi simulacije intervjua i life coaching.

Kako da se prijavim?

Prijave se vrše na sajtu www.poslovnitrening.rs a konkurs je otvoren do 9-og januara 2019. godine.

Program treninga “Prediktivno zapošljavanje mladih” je besplatan, stoga ne propustite priliku da uzmete stvar u svoje ruke i napravite prve korake ka vrhu svoje karijere.

Podeli