KSON – Konferencija studenata organizacionih nauka 2013.

„Zato što studiranje nije samo broj položenih ispita! Ceo FON ide na KSON!“ je veseli moto ove konferencije. Dobar razlog da je posetite? Proširite svoja znanja, družite se i upoznajte kolege.

kson2013

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka organizuje drugu po redu Konferenciju studenata organizacionih nauka na Zlatiboru u periodu od 31.10. do 4.11. 2013. godine.

Ideja projekta je da studentima FON-a pruži drugačiji pristup izučavanju organizacionih nauka. Za ovaj KSON izbarana je tema „Odaberi put karijere“. Predavanja su usko vezana za teme koje se tiču sfere obrazovanja fonovaca.

Prilagodjena su kako studentima orijentisanim na smerove vezane za menadžment i organizaciju, tako i studentima smera Informacioni sistemi i tehnologije.

Predavači su uspešni ljudi čije karijere služe za primer, a koji su  nekada i sami bili studenti FON-a. Uz to, predavači organizuju niz radionica koje su u skladu sa temama koje se tog dana obrađuju, i vrlo često i ponude praksu  timu koji uradi radionicu na najbolji način.

Za vreme trajanja Konferencije delegati su smešteni u studentskom odmaralištu “Ratko Mitrović” na bazi punog pansiona. Predavanja su u kongresnoj sali u okviru hotela “Romanija”, a restoran u hotelu “Srbija”. Po završetku konferencije  delegati dobijaju sertifikate.

Cena konferencije iznosi 6300,00 dinara i  uključuje predavanja,  prevoz i  smeštaj na bazi punog pansiona. Prijave počinju 14.10. i trajaće dok se ne popuni kapacitet, koji  je 350 ljudi. Studenti se mogu prijaviti u kancelariji Saveza studenata FON-a, broj 025, svakog ponedeljka i četvrtka u period 13-16h.

Sve detaljne informacije blagovremeno će biti objavljene na sajtu Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka i njihovim profilima na društvenim mrežama fejsbuk i tviter.

Podeli